Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki

Indijske Serije

Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki – 17.03.2016. – maha epizoda!

By  | 

12064387_1056830517708561_2137148937_n

Prevod Male nevjeste: Admin. 😀
Prevod Simar: Vivian.
Mala nevjesta:
Harki razmišlja o Akirinom planu.Prosipa benzin oko kuće i pakuje svoje stvari.Kundan dolazi i kaže da niko neće moći da pobegne sada.Kundan i Harki odlaze. Akira govori nešto Deenu i kaže mu da ne pogreši.Harki i Kundan su van kuće.Akira zove Kundana i traži Harki.Akira pita Harki da li je ponela torbu sa novcem.Harki je šokirana jer je zaboravila.Kaže da jeste.Akira im kaže da idu odatle.Harki kaže Kundanu da mora da se vrati u kuću po torbu.Kundan odbija.Harki insistira. Deenu je na putu do kuće.Harki i Kundan se vraćaju u kuću.Nimboli se budi da pije vodu.Vidi dve osobe sa ćebetom na glavi i razmišlja da sazna o čemu se radi.Harki kaže Kundanu da je tu torba.Nimboli razmišlja da su to lopovi i zatvara vrata od spolja.Harki i Kundan kucaju na vrata.Harki kaže Kundanu da trebaju da pobegnu preko prozora.Deenu pali požar, beži odatle.Harki i Kundan su šokirani kad vide da kuća gori iako nisu uspeli da odu.Nimboli budi sve.Oni idu ka Harkinoj sobi, vide požar i šokirani su.Kundan viče na Harki i govori joj da će umreti zbog nje. Deenu se vraća kod Akire i kaže da je posao završen.Akira mu aplaudira i kaže da će uskoro svi umreti.Kamli,Puškar,Nimboli i Mangla su šokirani kad vide požar i pokušavaju da izadju iz kuće.Harki pita Kundana šta da rade.Akira zove Kundana i kaže mu da dodju.Kundan kaže da su zarobljeni u kući jer je neko zaključao vrata.Akira paniči i trči da spasi Kundanov život.Ljudi se okupljaju i pokušavaju da ugase požar vodom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *