Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda

By  | 

 Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda

Feriha, koja ne zna šta će joj se dogoditi s obzirom na to da je Emir zaključao vrata, kipti od besa. Dok Feriha svim silama nastoji da ode iz stana, a Emir je pak na sve načine želi zadržati, emotivna  napetost među njima neprekidno raste.
1 epizoda

Feriha, kći kucne pomocnice i njena majka Zehra žive u luksuznoj zgradi na Etileru i s nestrpljenjem iščekuju rezultate prijemnog ispita. I dok fakultet za Ferihu i njenu majku predstavlja ostvarenje svih snova vezanih za budućnost, Ferihin brat blizanac Mehmet, koji nije nastavio školovanje nakon osnovne škole, i otac Riza, fatalista po prirodi, ne dele njihovo oduševljenje. Dok Mehmet s jedne strane potajno zavidi Ferihi, s druge primećuje da njegova sestra blizanka čezne za raskošnim životom kakav vode oni “s gornjeg kata.” Osim želje da upiše fakultet, u Ferihinu životu najvažnije mesto zauzima Džansu, devojka “s gornjeg kata” koja ima problematičan odnos sa svojom maćehom. Kao i Feriha, Džansu nestrpljivo iščekuje rezultate prijamnog ispita. Napokon dolazi i taj veliki dan. Stipendija koju Feriha dobija na istaknutom privatnom faksu za nju će značiti početak  drukčijeg života.

Nastavak na sledećoj strani

Pages: 1 2

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!