Elif - od 758. do 767. ep. - Madžide sumnja da Tarik stoji iza Jusufove smrti

Elif

Elif – od 758. do 767. ep. – Madžide sumnja da Tarik stoji iza Jusufove smrti!

By  | 

758: Tarik saznaje da je Madžide odlučila otvoriti Melekin grob. Iako sumnja da bi Melek mogla biti živa, Tarik želi prvi doći do nje i odgađa put u Milano. Rana je bijesna i odlazi kod Humejre u posjetu sa namjerom da se upoznaju. Parla poziva Kerema na koncert što on odbija zbog dolaska drugarice iz djetinjstva.
759: Rana dolazi u posjetu Humejri. Humjera je pozitivno iznenađena. Tarik pokušava doći do Rane koja ne odgovara na njegove pozive. šokiran je kada je vidi sa Humejrom. Parla traži od Kerema da gledaju film, on pristaje.
760: Svi se pripremaju za dolazak Sureje, Keremove prijateljice iz djetinjstva. Parla je ne želi sresti i ode iz vile. Humejra govori Madžide o Rani. Rana je zadovoljna. Tarik pokušava da spriječi dalje susrete njih dvije. Ode do Rane i pravda joj se dok planira pronaći Melek.
761: Kerem je iznenađen Surejinom pojavom i ponašanjem. Počinje vjerovati da se promjenila. Prisjećaju se djetinjstva. Melek saznaje od komšija da kuća u kojoj živi treba biti srušena.
762: Kerem je uznemiren zbog nestanka fotografije koja u njegovom srcu ima posebno mjesto. Misli da je to Surejino djelo, traži da mu vrati. Ali ona nije uzela sliku. Vejsel nema hrabrosti da saopšti Tulaj da je dobio orkaz. Kerem je srećan zbog Junusovog i Birdžeinog uspjeha u Milanu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site