Kamini i Chandan pokušaju oteti Atharvu, ali bezuspješno!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (338. ep.) 23.08.2016. – Kamini i Chandan pokušaju oteti Atharvu, ali bezuspješno!

By  | 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  24 Comments

  1. Irma

   August 25, 2016 at 11:14 AM

   Ova Kamini nema granica, meni je ona toliko odvratna da ja nju vise uopste nemogu da podnesem da gledam, gde god su scene sa njom ja ih promotam…

   • mirsada

    August 25, 2016 at 1:44 PM

    Takve i nezasluzuju da žive, staviti nož pod vrat rođenom sinu, neka su je upucali,opasna po okolinu i covjencantvo a na psihijatriji bi samo koštala hahaha.

    • shivandi

     August 25, 2016 at 3:25 PM

     Jesi dobila ovaj posljednji Mishalov intervju?

     • mirsada

      August 25, 2016 at 4:11 PM

      Ćao, ono svakidasnje, malo je rekao kraju serije, da je bilo uzbudljivo putovanje kroz IKRS, zahvaljuje se fanovima i rekao je da uzme vremena čitati komentare fanova, oduševljen je. Jao sad sa bila na twiteru, samo videi i slike od Mishala i Eishe, komentari uobičajeni, nedostaje Eisha, da je Sanjeda upropastila show i trp kao Dahni, da je Eisha tu još bi serija trajala, tuga velika zbog Eishe, mnogo me zaboljelo kad sam vidjela koliko fanovi pate i kritikuju filmfarm i ostale koji su doprinijeli ovome, danas sam se malo sa Garimom dopisivala/Dulari/bila je danas na raspolaganju za fanove. Dasharta hapse i tako nam se serija završava, nema veze cekacemo nešto novo od Mishala,ako budeš zainteresovana reći ću ti gdje možemo pratiti seriju i komentarisati, imamo zatvorene dvije grupe i chet uživo, nekad nas po 15 istovremeno dopisujemo,ali kad dođe vrijeme.

      • shivandi

       August 25, 2016 at 9:09 PM

       Ćao, drago mi je da uzme vremena za fanove, vidio je po tim komentarima što fanovi misle o novom IKRS. Kad si kod tog Mishala i Eishe, ja sam danas opet pogledala stare epizode i scene i srce me boli. Kad se samo sjetim starih epizoda… Naravno da nedostaje Eisha, meni jako nedostaje,još uvijek ju zamišljam i kraj neće biti isti bez nje. Jer to nije Dhaani. Mene stalno boli, i još uvijek me boli. Svi mi patimo za njima. Iskreno Sanjeeda i JEST upropastila show, zajedno sa Rupali i sa Ishitom. Nemam ništa protiv Sanjeede, ali ona nije za Dhaani. A kraj bez Eishe nije isti. Iskreno ove epizode jučerašnje i današnja mi se ne sviđa. Pročitala si sigurno moje komentare za Viplava i o tome kako su izmjenili likove. Ali sada ajde koliko toliko na staro, i Viplav je opet tu, donekle.
       Čekaj, čekaj ti se STVARNO sa Dulari dopisuješ???!!! Baš super. Vidjela sam za Dasharta, pratim Die hard fans of Mishal Raheja na fejsu,pa znam. Samo tako saznam za informacije, i od vas na ovom sajtu
       MOLIM TE da mi daš taj sajt ili stranicu, voljela bih da zajedno pratimo i komentiramo seriju, reci mi za re dvije grupe i kako mogu imati chat uživo. Jer ja sam LUDA za Viplavom i Dhaani ( Eisha)
       A kako mogu vidjeti te slike na twitteru. Reci mi da ih vidim. Ja stalno tražim njihove slike. A baš sam na Die hard fans of mishal raheja vidjela da objavljuješ njihove slike i kako komentiraš. Oduševljena sam slikama koje postavljaš, slike su super i preljepe. Slike iz najljepših scena i epizoda :)))))

      • mirsada

       August 25, 2016 at 10:04 PM

       To su grupe što su Indijke napravile kad smo još imali po 500 komentara na dan, kad je Eisha napustila ostalo je par njih a komentara sasvim malo, mogu ti slikati ovo što sam sa Garimom razmenila par komentara ili ću ti napisati kako da budeš sa njom u kontaktu, ja sam i sa Eishinim roditeljima u kontaktu, ima mnogo toga još, ti si me pitala pa sam ti odgovorila, a ima stvari što mi niko ne bi ni povjerovao, trenutno nemam vremena ali ćemo biti u kontaktu pa se pridruži u ove grupe, ima nas par i Evrope i sa njima sam na fb, uđi i pogledaj uvjerices se sama.

      • shivandi

       August 25, 2016 at 10:37 PM

       Vjerujem ti da ima pun toga, jer sam i SAMA vidjela nakon Eishinog odlaska, da nešto nije uredu. Ako možeš, molim te slikaj mi ovo što si pričala sa Garimom. Ti si i sa Eishinim rodetiljima u kontaktu??!!! Ja bih voljela da mi kažeš za te stvari što mi kažeš da ti nitko nebi vjerovao, jer me STVARNO zanima. Kako da nađem te grupe na fejsu, pod kojim nazivom su grupe? Voljela bih sve to vidjeti, pa ako mogu i komentirati. Ali ma što se to tamo sve dešavalo?

      • mirsada

       August 25, 2016 at 10:56 PM

       Najace informacije su na twiteru pa onda na lF, nemam ni ja twiter ali uđem “obilaznim” putem pa mogu da vidim.

      • shivandi

       August 25, 2016 at 10:58 PM

       znači jednostavno upišem IKRS twitter ili tako nešto, pa vidim. A što je IF, izvini znam da je glupo pitanje, ali nova sam

      • shivandi

       August 25, 2016 at 11:19 PM

       Molim te, napiši mi kako mogu biti u kontaktu sa Garimom i drugim osobama. Kako si uspjela dođi u kontakt sa Eishinim roditeljima. Ali svejedno, slikaj mi molim te ono što si pričala sa Garimom. Voljela bih da ti i ja ostanemo u kontaktu.

      • mirsada

       August 25, 2016 at 11:38 PM

       Trenutno nisam kod kuće, imam samo telefon kod sebe, uzeću vremena pa ću ti sve napisati, i gdje možeš pročitati istinu o događanjima.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 11:40 AM

       Kada budeš imala vremena, pošalješ mi sve gdje mogu pročitati istinu o događajima. A jel ti mogu poslati i poruku preko fejsa?

      • mirsada

       August 26, 2016 at 1:39 PM

       Možeš.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 1:55 PM

       Poslala sam ti poruku. Nadam se da si dopila poruku.

      • mirsada

       August 26, 2016 at 4:08 PM

       Dušo draga, nisam ništa dobila.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 4:36 PM

       Izvini, onda sam krivoj poslala. Kako ti ide profil na fejsu?

      • mirsada

       August 26, 2016 at 4:46 PM

       Vidjela si na komentarima, to je to.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 4:54 PM

       Znači ipak sam dobro poruku poslala. Nema druge, jer sam po slikama a i po imenu zaključila da si ti ti. Čekaj, idem ja opet probati
       Evo opet sam poslala.

    • Irma

     August 26, 2016 at 8:59 PM

     Bas si me nasmejala sa ovom zadnjom recenicom, u potpunosti se slazem sa tobom.

  2. shivandi

   August 25, 2016 at 3:24 PM

   Ova epizoda mi se uopće nesviđa. Samo je Mishal kao i uvijek najbolji.

   • mirsada

    August 25, 2016 at 10:34 PM

    Da, sve zbrzili ali morali su tako bez Eisha je ovo nula, zbog Mishala se i gleda, ja sam na 15 stranica aktivna od Mishala i Eisha, pratim i instagram, itd luda tako kao i ti, nikad ovo neću preboljeti, a komentari na twiteru samo da padneš u depresiju, a Azija stranica od njihovih fanova ubija, Pakistan takođe, Turska ima svoju stranicu posvećenu IKRS, Bugarska, Rusija itd. Sve sam ih memorisala, nikad nikoga sa tv nisam zavoljela kao njih, sreća da si me nasla da podjelimo ovu bol. Hahaha, ovo sve što imam ide preko fb.

    • shivandi

     August 25, 2016 at 10:47 PM

     bez Eishe je sve definitivno nula. Ove zadnje dvije epizode, mi se uopće nesviđaju i nisu zanimljive. Dosadno je, ali jedini pogledam scene sa Mishalom. Za instagram i twitter nemam račun, pa neznam dal mogu uopće pogledati komentare. Ali samo ono što sma na fejsu pročitala od komentara kada je Eisha otišla, fanovi su ludili a i ja zajedno sa njima. Ti NEZNAŠ kako sam ja taj dan reagirala kada sam vidjela skok, jer prije toga nisam bila na stranici dva tjedna. Vidjela samo slike kada sam upisala IKRS na google, slike sam htjela pogledati, Vidjela sma slike sa novom Dhaani, ali mi nije uopće palo na pamet zašto. Zatim sam otišla na wikipedia i vidjela da piše drugo ime tko glumi Dhaani, a eisha je bila pod former cast. Ali kada sam otišla na ovu vašu stranicu i vidjela…. Bila sma šokirana, i moram ti reći, imala sam blagi živčani slom iskreno rečeno. Sva sreća pa sam bila sama u stanu 😛

     Znači ima ih puno i sva sreća nisam jedina koja je luda za njima i nemogu ih preboljeti. ja ovo dvoje obožavam i nedostaju jako jako. Vidjela sam tvoje komentare, čitala sam ih kako sam pratila i čitala prijevode. Ali rekla sam ti, nisam bila član stranice i kao što si vidjela onaj dana kada si mi odgovorila prvi put, taj dan sam se prvi puta pridružila komentarima. Ioako prekasno jer su najbolje epizode za komentranje davno zavrešene. jedino se možemo prisječati i tješiti se. Drago mi je da sam te našla i što se ovako pričamo, i drago mie je što nisam jedina koja je luda za njima. ja sam mislila da sve umišljam zbog velike ljubavi prema njima ali vidim da nisam jedina i da su svi primjetili što se sve događalo.

   • mirsada

    August 26, 2016 at 12:53 AM

    E ovako, upisi na Google Garima Vikrant Sing facebook, kad ti otvori traži ovaj profil što piše film farm, kad udes vidjeces današnji tekst na hindi o seriji što je ona poslala, ispod teksta su slije iz serije i komentari fanova. Evo ti slika od profila

    • shivandi

     August 26, 2016 at 11:39 AM

     Ćao, hvala ti za ovo, kako mogu naći Gariminu stranicu. Pomogla si mi i baš ću pogledati šta kažu

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?