Dip izbaci Sušanta iz kuće, Sanaja ugleda Dipa i Taru

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 32. ep. – Dip izbaci Sušanta iz kuće, Sanaja ugleda Dipa i Taru!

By  | 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  1. Irma

   November 3, 2017 at 6:00 PM

   Da li ce Sanaja i Arohi otkriti Taru ili ce Tara ubiti Sanaju pre nego uspeju je razotkriti?

   • Martina (EMDE)

    November 3, 2017 at 6:31 PM

    Ja se nadam da ce Arohi otktitii istinu a I Laks jer je vec poceo da sumnja u Dipa

    • Irma

     November 3, 2017 at 9:44 PM

     Ja sam upravo odgledala vecerasnju epizodu, izgleda da je Tara ubila Sanaju…

     • Vivian :D

      November 3, 2017 at 10:07 PM

      Vecerasnja ce biti sutra, cekam engleski titl da bude kompletniie jer ima nekih sitnica koje izostave u wuu.
      Po najavama je jeste ubila. Ali meni sada nista nije jasno. Nema sanse da sada Dip smjesti Arohi u zatvor.

      • Irma

       November 4, 2017 at 9:20 AM

       Ja mislim da moze da joj smesti jer je Arohi poslednja vidjena sa Sanajom, a Maja i starija Dipova sestra su cule buku dok su one dve razgovarale tako da sve ukazuje na to da je Arohi ubica, mada moze da bude i da je Arohi sklopila plan sa Sanajom da bi uspela da razotkrije Taru i Dipa ali ona je rekla Dipu da nije razgovarala sa Sanajom sto znaci da se Tara maskirala u Arohi i tako je ubila…
       Nasla sam jednu najavu gde pisu da ce se Laks zaljubiti u Arohi, izgleda da su nase predpostavke tacne…

      • Vivian :D

       November 4, 2017 at 7:12 PM

       Ne znam koliko je pouzdana najava, ali definitivno mislim da će Lakš da pomogne Arohi. Ovo je sigurno bila Tara prerušena i ubila Sanaju. I ako uspiju strpati Arohi u zatvor, Dip je napravio nekoliko grešaka zadnjih dana i mislim da će Lakš da vjeruje Arohi. U tom procesu, možda osvete, njih dvoje će da se zaljube. Msm pretpostavljam.

      • tasa

       November 4, 2017 at 10:47 PM

       Ja iskreno i ne mogu bas da poverujem u par Arohi i Laksh,jer su na pocetku serije izjavili da je ovo prica o neobicnoj ljubavi (Arohi i Dipa).Da se ljubav pretvara u mrznju,zelju za osvetom.
       Tako da me ne bi cudilo da imamo tipicnu dramu,Arohi izlazi iz zatvora zeli se osvetiti Dipu u tom procesu se zaljubljuju.
       Obicno bude kao i u svim serijama,jer do sada svi glumci,producenti,scenaristi su izjavljivali da je tesko krenuti nesto novo,da je publika navikla na jednu radnju i da tesko prihvata bilo kakve promene.
       Gul Khan je izjavila u jednom svome intervijuju da je serija Kako da nazovem ovu ljubav (Barun i Sanaja) u potpunosti trebala izgledati drugacije,da se ranja nije trebala vrteti na relaciji,soba,dnevni boravak i po nekad firma (u pocetku).Ali gledaoci nisu to prihvatali i dosta je kostalo a nije pokazivalo rezultate.Kao i u seriji Ishqbaaz serija se trebala snimati kao turska tipa svaka scena druga lokacija,u najavi se vidi Sivaj u firmi na sastaknu,osim porodicne drame trebali je biti jos svasta,poslovni problem,firma sastanci.Ali gledaoci jednostavno to nisu prihvatali,zbog cega je morala odustati.I Ekta Kapoor je dosta pricala o tome da publika treba vec jednom da prosiiri tacku gledista,da se osobode od tih nekih tabu tema (neke serije su joj bile ukinute zbog takvih tema).
       Jednostavno Indijci su navikli na jedno,tako da ne sumljam da ce scenaristi igrati na sigurnu kratu mrzlju Arohi prema Dipu,i njihovo zaljubljivanje.Mozda i gresim ali videcemo.

      • Irma

       November 5, 2017 at 10:02 PM

       Ja jedva cekam sutrasnju epizodu da vidimo da li je Sanaja ubijena ili je ipak ziva a za Laksa i Arohi i ja mislim da ima nade…

     • Martina (EMDE)

      November 4, 2017 at 10:15 PM

      Tara samo nize zrtve Katastrofa psihopata prava

      • Irma

       November 5, 2017 at 10:00 PM

       Ja jedva cekam da Taru uhapse ili da je smeste u ludnicu jer je potpuno nenormalna.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?