Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda
Arav gleda kako Kuši pokušava hodati na visokim štiklama. Ona padne. U sobu joj tada uđu baka, NK, Mano i Anđeli. Baka pita Kuši šta to radi. Arav izjavi da Kuši hoće da učestvuje u takmičenju za Mis Indije. Svi se šokiraju. Mano zeza Kuši i smeje se. Baku zanima zašto Kuši želi da se takmiči. Ova odgovori da želi da se dokaže, da dokaže da je pametna, da je dostojanstvena. Baka izjavi da je to dobra ideja, a Anđeli se složi. NK shvata zašto se Kuši onako ponašala od jutra. Kuši potvrđuje. Doda kako je neće pustiti ni da popuni formular za takmičenje ako nastavi tako da hoda i da nosi to što nosi. Baka joj kaže kako će sve biti u redu. Kuši ih zamoli da ne govore ništa Arnavu, želi da ga iznenadi.

Arnav je u svojoj kancelariji. Pita jednog zaposlenog da li je urađeno ono što je tražio. Ovaj odgovara da će uskoro biti gotovo. Arnav se smeška. On potom dobije poziv od Amana kome kaže da se pobrine za sve, on neće prisustvovati sastanku.

U kući Raizadinih, baka pomaže Kuši da se pripremi za takmičenje. Objašnjava joj kako da pleše. Mano ih gleda i priča sama sa sobom. Kaže, videće kako će to Phati Sari postati Mis Indije. Potom kaže ovima kako je u toj kući Mis Indije već prisutna – to je ona. Baka joj kaže da to takmičenje nije za nju. Ova je pita zašto, doda da će i ona da se prijavi. Počne popunjavati formular i gledati šta da štiklira što se tiče godina. Arav joj obašnjava da pronađe u formularu svoje godine i da štiklira. Mano veli da zna i štiklira da ima od 30 do 45 godina. 😀 Arav je pita da li je zaista toliko mlada. Mano se iznervira i ode odatle. Potom kaže sebi da neće dozvoliti nikome da učestvuje ako ne učesvuje ona. Pozove Arnava i kaže mu da bude na oprezu. Arni je upita šta je bilo, a ona samo ponovi da bude oprezan, desiće se. Potom prekine poziv. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  • DINA

   Ni manje ni više nego Miss Indije!!! Arnav predosjeća nadolazak oluje koju je sam izazvao pa ga panika hvata jer ne zna šta je sada Kuši smislila. Zna on veoma dobro kakva Kuši iznenađenja zna napraviti, a Manorama je samo svojim telefonskim pozivom potvrdila njegove sumnje. Ipak mislim da mu ni u snu ne bi palo na pamet da se Kuši planira prijaviti na izbor za Miss Indije. Mislim da se Arnav ugrizao za jezik ali malo kasno. On je čovjek koji puno radi a Kuši je kod kuće brinula o svemu,njegovoj ishrani, učila da kuha zapadnjačku hranu, vjerovatno su išli gledati engl. filmove,.. Arnav voli kada se ona vrti u njegovoj blizini.. Sada ona hoće da dokaže da može uraditi nešto sama, da je sposobna , da nije glupa. To iskljućuje Arnaovu pomoć, a on joj nudi posao u ASR firmi kako se vidi u najavi, To nagovještava novu oluju. S druge strane nije ni malo loša ideja da Kuši malo poradi na sebi. Meni je ona simpatična takva kakva je ali kao supruga tajkuna bi trebala znati da hoda u obući sa visokom petom, zatim da se nauči manirima, modi,,,Baš me zanima kako će Arnav reagovati na ovo Kušino iznenađenje. Rekla mu je da nešto radi ali da mu ne može reći šta. Ako je odbiju neće imati šta reći. https://uploads.disquscdn.com/images/fd0ddba1206c87d35c477e933327e74c7da0bed23cb097680f587cfa543edce6.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/9854e26afa3d89740ccdf3c5ca0b331294124df30eb947c89259cb5200dd49c7.jpg

   • Goca

    Cao Dina, sitno, sitno, sitno. Ostalo nam je još malo do kraja ove serije, Kuši-Sanaja, je jako lepa i zgodna devojka, i ove slike koje si nam izbacila to nam je dokaz, hvala ti za njih. Sada za kraj cemo sigurno gledati njenu transvormaciju, od jedne obicne indijke koja poštuje obicaje svoje zemlje, do jedne savremene žene. Znamo da je veoma uporna, i da ce sa lakocom savladati i visoke potpetice.

    • DINA

     Ćaoo Goci!!! Nadam se da si lijepo provela praznike i sada je vrijeme da malo odmoriš :-)). Približava se kraj serije i doista brojimo sitno, sitno… Ima i nastavak od osam epizoda i koliko se sjećam i njega ćemo ovdje imati. Taj nastavak sam gledala ali neću otkriti detalje.Mislim da Arnav ne bi želio da se ona nešto posebno promjeni osim onih formalnih stvari, da nauči nešto o visokom društvu, modi i uglađenom ponašanju. Njen duh bi trebao ostati isti jer je upravo radi toga Arnav zavolio. Ni Arnav se po mom mišljenju nije puno promijenio. On je močni tajkun i dalje prilično zatvoren za vanjski svijet, radoholičar koji sada za razliku od prošlog vremena ima pored sebe ženu koju voli.
     Uveliko je počela serija sa Drasti pa ne znam da li ćeš pratiti. Radnja se odvija u Austriji. Već su se počele pojavljeivati i stare sajtovke. Još je sve mirno radi praznika ali inače u ovo vrijeme tako bude.

   • Goca

    Da li su i ove slike iz serije, oni su preslatki.

  • Tempesta

   Hvala, mila! I ja želim isto svima koji slave! :-* <3