Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  1. DINA

   January 8, 2017 at 7:23 PM

   Ni manje ni više nego Miss Indije!!! Arnav predosjeća nadolazak oluje koju je sam izazvao pa ga panika hvata jer ne zna šta je sada Kuši smislila. Zna on veoma dobro kakva Kuši iznenađenja zna napraviti, a Manorama je samo svojim telefonskim pozivom potvrdila njegove sumnje. Ipak mislim da mu ni u snu ne bi palo na pamet da se Kuši planira prijaviti na izbor za Miss Indije. Mislim da se Arnav ugrizao za jezik ali malo kasno. On je čovjek koji puno radi a Kuši je kod kuće brinula o svemu,njegovoj ishrani, učila da kuha zapadnjačku hranu, vjerovatno su išli gledati engl. filmove,.. Arnav voli kada se ona vrti u njegovoj blizini.. Sada ona hoće da dokaže da može uraditi nešto sama, da je sposobna , da nije glupa. To iskljućuje Arnaovu pomoć, a on joj nudi posao u ASR firmi kako se vidi u najavi, To nagovještava novu oluju. S druge strane nije ni malo loša ideja da Kuši malo poradi na sebi. Meni je ona simpatična takva kakva je ali kao supruga tajkuna bi trebala znati da hoda u obući sa visokom petom, zatim da se nauči manirima, modi,,,Baš me zanima kako će Arnav reagovati na ovo Kušino iznenađenje. Rekla mu je da nešto radi ali da mu ne može reći šta. Ako je odbiju neće imati šta reći. https://uploads.disquscdn.com/images/fd0ddba1206c87d35c477e933327e74c7da0bed23cb097680f587cfa543edce6.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/9854e26afa3d89740ccdf3c5ca0b331294124df30eb947c89259cb5200dd49c7.jpg

   • Goca

    January 8, 2017 at 9:33 PM

    Cao Dina, sitno, sitno, sitno. Ostalo nam je još malo do kraja ove serije, Kuši-Sanaja, je jako lepa i zgodna devojka, i ove slike koje si nam izbacila to nam je dokaz, hvala ti za njih. Sada za kraj cemo sigurno gledati njenu transvormaciju, od jedne obicne indijke koja poštuje obicaje svoje zemlje, do jedne savremene žene. Znamo da je veoma uporna, i da ce sa lakocom savladati i visoke potpetice.

    • DINA

     January 8, 2017 at 10:56 PM

     Ćaoo Goci!!! Nadam se da si lijepo provela praznike i sada je vrijeme da malo odmoriš :-)). Približava se kraj serije i doista brojimo sitno, sitno… Ima i nastavak od osam epizoda i koliko se sjećam i njega ćemo ovdje imati. Taj nastavak sam gledala ali neću otkriti detalje.Mislim da Arnav ne bi želio da se ona nešto posebno promjeni osim onih formalnih stvari, da nauči nešto o visokom društvu, modi i uglađenom ponašanju. Njen duh bi trebao ostati isti jer je upravo radi toga Arnav zavolio. Ni Arnav se po mom mišljenju nije puno promijenio. On je močni tajkun i dalje prilično zatvoren za vanjski svijet, radoholičar koji sada za razliku od prošlog vremena ima pored sebe ženu koju voli.
     Uveliko je počela serija sa Drasti pa ne znam da li ćeš pratiti. Radnja se odvija u Austriji. Već su se počele pojavljeivati i stare sajtovke. Još je sve mirno radi praznika ali inače u ovo vrijeme tako bude.

   • Goca

    January 8, 2017 at 9:35 PM

    Da li su i ove slike iz serije, oni su preslatki.

  2. Tempesta

   January 9, 2017 at 2:44 PM

   Hvala, mila! I ja želim isto svima koji slave! :-* <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?