Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? – 389. epizoda
Arav gleda kako Kuši pokušava hodati na visokim štiklama. Ona padne. U sobu joj tada uđu baka, NK, Mano i Anđeli. Baka pita Kuši šta to radi. Arav izjavi da Kuši hoće da učestvuje u takmičenju za Mis Indije. Svi se šokiraju. Mano zeza Kuši i smeje se. Baku zanima zašto Kuši želi da se takmiči. Ova odgovori da želi da se dokaže, da dokaže da je pametna, da je dostojanstvena. Baka izjavi da je to dobra ideja, a Anđeli se složi. NK shvata zašto se Kuši onako ponašala od jutra. Kuši potvrđuje. Doda kako je neće pustiti ni da popuni formular za takmičenje ako nastavi tako da hoda i da nosi to što nosi. Baka joj kaže kako će sve biti u redu. Kuši ih zamoli da ne govore ništa Arnavu, želi da ga iznenadi.

Arnav je u svojoj kancelariji. Pita jednog zaposlenog da li je urađeno ono što je tražio. Ovaj odgovara da će uskoro biti gotovo. Arnav se smeška. On potom dobije poziv od Amana kome kaže da se pobrine za sve, on neće prisustvovati sastanku.

U kući Raizadinih, baka pomaže Kuši da se pripremi za takmičenje. Objašnjava joj kako da pleše. Mano ih gleda i priča sama sa sobom. Kaže, videće kako će to Phati Sari postati Mis Indije. Potom kaže ovima kako je u toj kući Mis Indije već prisutna – to je ona. Baka joj kaže da to takmičenje nije za nju. Ova je pita zašto, doda da će i ona da se prijavi. Počne popunjavati formular i gledati šta da štiklira što se tiče godina. Arav joj obašnjava da pronađe u formularu svoje godine i da štiklira. Mano veli da zna i štiklira da ima od 30 do 45 godina. 😀 Arav je pita da li je zaista toliko mlada. Mano se iznervira i ode odatle. Potom kaže sebi da neće dozvoliti nikome da učestvuje ako ne učesvuje ona. Pozove Arnava i kaže mu da bude na oprezu. Arni je upita šta je bilo, a ona samo ponovi da bude oprezan, desiće se. Potom prekine poziv. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site