Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 6. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 6. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 6. epizoda
Hvala našoj čitateljki na prevodu
Epizoda počinje sa Arnavom koji trči prema vratima kako bi ih otvorio jer očekuje da je Kuši. U pozadini odzvanjaju zvuci pjesme “Rabba Veee”. Otvara vrata ali ostaje kao ukopan, osmijeh mu nestaje sa lica. Na njegovo zaprepaštenje na vratima je njegova Mamiji (Mano) sa svojim uobičajenim stavom, obučena u žuti sari sa ružičastim rubovima a na glavi su joj ružičaste naočale.
„Do đav…!“ – je bilo prvo što je izgovorio Arnav kada je vidio Mamiji.
Pozdravlja ga ona svojim uobičajenim pozdravom: “Hello! Hi! Bye! Bye!“ i pita ga zašto stalno ponavlja „šta do đav—?“ neka kaže do kraja već jednom. Rekavši to, gurnu Arnava u stranu, ulazi u kuću i sjeda na kauč. Arnav joj govori da mu se čini da je bila sa bakom i ujakom vani. Ona mu kaže da jeste i da se divno provela. Arnav razočarano govori sam za sebe da je mislio da je Kuši na vratima. Govori da to znači da je Kuši svejedno i da se ne brine za njega misleći pri tome da je rekao Di (sestri) da joj kaže da mu je pao šećer i da se ne osjeća dobro. Arnav se smiri i sjedne pored Mamiji i pita je da li su to sve pokloni za njihovu godišnjicu. Mano mu govori da nisu i da je zapravo njegov šećer nizak pa mu je donijela slatkiše. Uzima jednu od kesa i govori mu da pogleda, svi slatkiši su samo za njega. Arnav uzima slatkiše, zaključuje i govori joj da je sigurno poslala Kuši! (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site