Najave za indijske serije - 05.08.2017. - IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 05.08.2017. – IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  1. DINA

   August 6, 2017 at 10:02 AM

   Hvala Mayo :-). Ovo sa pasošima će biti zanimljivo. Baš me zanima kako će Advej da se izvuče i napravi budalu od Čadnini. Na nekim snimcima pokazuju da inspektor pregleda pasoše a negdje se spominje da je samo pepeo u kutiji.
   Nadala sam se da će Advej shvatiti da je Čadnini napustila kuću samo da bi njega špijunirala. Ne mogu vjerovati da je povjerovao blesavom Pipiju i pao na Čadninino prkosenje pa da misli da je u tako kratkom vremenu uzela pasoše i još bila intimna sa PP. S druge strane može vjerovati u sve kada je vidio da joj tetka ima aferu sa sestrinim suprugom. Ta porodica je sigurno u njegovim očima čisto zlo.

   • Maya

    August 6, 2017 at 10:54 AM

    Pozdrav. Videćemo šta će biti, ali, kao što verovatno znaš, ove najave ovde su u 99% slučajeva uvek tačne, tako da ja mislim ipak da će inspektor naći pepeo u torbi. Proverene informacije. Znam ja da na raznim sajtovima ima puno najava, koje su netačne ili puno preuveličane, ali ove koje ja pišem su uglavnom tačne. Mislim, nikada se nije ispostavilo da je bilo greške neke. Videćemo to.
    Advej ima verovatno “predivno” mišljenje o porodici, da. ☺

    • DINA

     August 7, 2017 at 2:27 PM

     Na vrhu si postavila snimak gdje Advej gleda slike iz djetinjstva. Kada ga cijelog odgledaš i video se zavrsi ima izbor četiri snimka i na jednom je slika policajca i scene kako on stoji između svih članova porodice. Otvori to i pogledaj. Policajac traži da Čadnini otvori kutiju i ona je otključava. U kutiji stoji nekoliko pasoša koje policajac uzima i pregleda.Advej se smješka a policajac odlazi mirno. Indrani je ljuta na Čadnini. E to me zbunjuje jer nema u kutiji pepela ili je to neka druga scena. Kako kažeš znaju namjerno da zametu trag da bi napravili situaciju interesantnijom. Taj snimak me zbunjuje.

     • Maya

      August 7, 2017 at 6:59 PM

      Ja mislim da će unutra biti pepeo.
      Uskoro stižu nove najave. Ja prevela, Tempi će sigurno uskoro da izbaci. ☺

  2. Sara

   August 6, 2017 at 11:10 AM

   Sto se tice Ishqbaaz, proverena informacija Vikram(lazni Anikin verenik ) je najbolji prijatelj od Shivaya. Namestili su sada njegovu kao nesrecu jer zeli Shivay da Anika napokon prizna da ga voli. Malo neslana sala , ali sta cemo , to je njegov izbor.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?