Najave za indijske serije - 05.08.2017. - IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 05.08.2017. – IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan

By  | 

Najave za indijske serije – 05.08.2017. – IPKKND3, Ishqbaaz, Swabhimaan
Prevod: Maya.
😀
Kao i prošle, i ove subote nas očekuje dosta interesantnih najava za vaše omiljene indijske serije. Nadam se da ste spremni, pa možemo da krenemo onda sa današnjim najnovijim najavama! Veliki pozdrav, uživajte… 😉
Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Održava se Pratamova i Čandnina ‘Đulan’/’Jhulan’ ceremonija. Svi su srećni zbog Čandni. Advej spreči Pratama da odradi ritual zajedno sa svojom budućom ženom, Čandni. Čandni je zvala policiju da dođe i uhapsi Adveja. Ona želi da pred svima dokaže istinu, ali ne uspeva u tome. Indrani je osramoćena i pita je šta to radi. Ona je ljuta na nju i više ne priča sa njom/Čandni. Inspektor pita Čandni da li se šali, nakon što vidi da je u torbi samo pepeo, a ne Advejevi lažni pasoši. Čandni pokuša da objasni šta je videla, ali joj loše ide. Ona zaćuti i sramota ju je. Svi su šokirani ovom situacijom. Pratam i njegova mama se naljute i odu sa ceremonije/rituala. Kasnije, Advej otkriva Čandni kako je zapalio i uklonio zauvek svoje lažne pasoše iz torbe. Ona je ljuta na njega. Indrani je iznervirana i ljuta na svoju ćerku, Čandni. Ona je pita da prekine da ih sramoti i ponižava i ne pravi im više problema. Megna i Šika podrže Čandni i brane je.
Kasnije, Advej daje Pratamu slatkiše sa alkoholom unutar njih (‘bhaang laddoos’) da bi ga razotkrio pred svima. Pratam stavlja maramu preko sebe i pleše sa Šakun. Čandni je osramoćena i gleda ga šokirano. Advej je to namerno uradio da bi mu se osvetio, misleći da je bio sa Čandni. Advej ne može da vidi da Čandni pati i da je Pratam vara sve vreme. On ga je naučio dobru lekciju ovog puta!
Pratite nove epizode radnim danima, a video-najavu pogledajte odmah na vrhu ove stranice. 😀 (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  • DINA

   Hvala Mayo :-). Ovo sa pasošima će biti zanimljivo. Baš me zanima kako će Advej da se izvuče i napravi budalu od Čadnini. Na nekim snimcima pokazuju da inspektor pregleda pasoše a negdje se spominje da je samo pepeo u kutiji.
   Nadala sam se da će Advej shvatiti da je Čadnini napustila kuću samo da bi njega špijunirala. Ne mogu vjerovati da je povjerovao blesavom Pipiju i pao na Čadninino prkosenje pa da misli da je u tako kratkom vremenu uzela pasoše i još bila intimna sa PP. S druge strane može vjerovati u sve kada je vidio da joj tetka ima aferu sa sestrinim suprugom. Ta porodica je sigurno u njegovim očima čisto zlo.

   • Maya

    Pozdrav. Videćemo šta će biti, ali, kao što verovatno znaš, ove najave ovde su u 99% slučajeva uvek tačne, tako da ja mislim ipak da će inspektor naći pepeo u torbi. Proverene informacije. Znam ja da na raznim sajtovima ima puno najava, koje su netačne ili puno preuveličane, ali ove koje ja pišem su uglavnom tačne. Mislim, nikada se nije ispostavilo da je bilo greške neke. Videćemo to.
    Advej ima verovatno “predivno” mišljenje o porodici, da. ☺

    • DINA

     Na vrhu si postavila snimak gdje Advej gleda slike iz djetinjstva. Kada ga cijelog odgledaš i video se zavrsi ima izbor četiri snimka i na jednom je slika policajca i scene kako on stoji između svih članova porodice. Otvori to i pogledaj. Policajac traži da Čadnini otvori kutiju i ona je otključava. U kutiji stoji nekoliko pasoša koje policajac uzima i pregleda.Advej se smješka a policajac odlazi mirno. Indrani je ljuta na Čadnini. E to me zbunjuje jer nema u kutiji pepela ili je to neka druga scena. Kako kažeš znaju namjerno da zametu trag da bi napravili situaciju interesantnijom. Taj snimak me zbunjuje.

     • Maya

      Ja mislim da će unutra biti pepeo.
      Uskoro stižu nove najave. Ja prevela, Tempi će sigurno uskoro da izbaci. ☺

  • Sara

   Sto se tice Ishqbaaz, proverena informacija Vikram(lazni Anikin verenik ) je najbolji prijatelj od Shivaya. Namestili su sada njegovu kao nesrecu jer zeli Shivay da Anika napokon prizna da ga voli. Malo neslana sala , ali sta cemo , to je njegov izbor.