Neželjene 2-120. ep., Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

Indijske Serije

Neželjene 2-120. ep., Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

By  | 

24. 4. 2018. – Neželjene 2 – Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
Juče, 23. 4. 2018., nije bilo epizode ove serije zbog specijalne epizode serije ,,Bepannah”. Serija ,,Bepannah” kreće u 21:00 i trajala je do 22:00 umesto do 21:30. Odsad će se naša serija emitovati svakog radnog dana u 21:30 na našem sajtu i na kanalu ,,Colors TV”.
Pozdrav! Uživajte u današnjoj epizodi! 🙂

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće tamo gde se prošla epizoda završila. Daram grli Komal Kriplani i predstavlja je kao svoju suprugu. Anuška i Komal se gledaju zapanjeno… Bez reči su. Daram primeti to i nasmeje se: ,,Vas dve se poznajete? Zašto se tako čudno gledate? Znate li se?”

Komal negira, smiruje se i uzima poslužavnik. Šagun se nasmeje i hvali je da je lepa. Komal odlazi u kuhinju, razneži se i plače od sreće: ,,Anuška… Anu… Naša Anu… Anu je živa! Preživela je. Imam puno pitanja. Ne smem sada da je pitam, ali moram da nekako stupim u kontakt s njom. Moram joj otkriti Šagunine i Amrišove zle namere na vreme. U njoj vidim nadu… Moram je zamoliti da mi pomogne i da me izbavi iz braka sa ovim Daramom. Anu… Živa je! Živa!!!”

Anuška se takođe razneži, ali se umiruje i presrećna je što konačno vidi Komal. Komal sprema čaj u kuhinji i u mislima je… Smeška se. Anuška kaže da ide u kuhinju da joj pomogne. Šagun potvrdi. Anuška ode…

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site