Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Indijske Serije

Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

By  | 

26. 4. 2018. – Neželjene 2 – Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Komal, koja se sreće sa Anuškom i sve joj ispriča. Anuška je u šoku kada čuje da je Šagun zla i onda povezuje sve. Komal: ,,Razmisli. Zbog čega je Šagun toliko insistirala da potpišeš te imovinske papire? Plan joj je bio da ih ti potpišeš i da te ona izbaci iz kuće ili da te ubije. Čim potpišeš to, reši će te se. Takođe, cilj joj je da ima novac i da zavlada kućom. Ona želi da izbaci Dadi napolje ili da je ubije. Amriš u tome sarađuje s njom. Oni su zli, Anu…”

Anuška plače: ,,Oni… Zvali su me ranije ‘Laado’ (slatkiš). Tako su pazili o meni i…”
Komal je zagrli i teši: ,,Nije tvoja greška. Ispala si naivna i poverovala im. Uspeli su da te nasamare. Dobro je da sam prosula čaj po onim papirima, inače…”

Anuška se seća Juvrađa, Malhari i svega i govori kroz suze: ,,Naučila sam lekciju iz Virpura. Nikome ne treba verovati slepo. Pa čak ni svojoj rođenoj baki! Ja sam tako naivna i glupa. Ponavljam uporno istu grešku. Zamalo što nisam umrla u Virpuru zato, a sada opet…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site