Neželjene 2-123. ep.,Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

Indijske Serije

Neželjene 2-123. ep.,Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

By  | 

27. 4. 2018. – Neželjene 2 – Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

Prevod: Maya. 😀

U prošloj epizodi:
Dadi želi da se Anuška i Shaurya venčaju. Dadi organizuje proslavu u kući sa nekom namerom. Shaurya zaprosi Anušku, ali ona odbija. Anuška je u suzama i neodlučna je… Komal joj je ispričala Šagunine i Amrišove zle namere. Anuška reši da se indirektno suprotstavi Šagun i spreči je. Cilj joj je da je porazi i izbaci iz kuće. Anuška mora kriti svoj identitet od Darama da ne bi Ranteđ otkrio istinu. Shaurya se zaposli kao dostavljač pice i sreće se sa Anuškom.
U Virpuru, Inder želi da ošamari Đuhi, ali ga Ranteđ spreči. Ranteđ i Inder se suoče – samo će jedan od njih dvojice moći da pobedi i da vlada Virpurom. Malhari ne zna da Inder siluje Đuhi!

Prepričano:
U današnjoj epizodi, ukratko:
Dadi organizuje zabavu (žurku, žuraju) u palati. Dadi ima plan. Anuška i Shaurya dolaze tu i vere se. Šagun je zapanjena i besna. Ona želi nekako da ih razdvoji i da spreči to venčanje. Plan bi joj onda propao.
S druge strane, u Virpuru, Đuhi saznaje da je Ranteđ ubica i gubi poverenje u njega. Đuhi kreće da prati i špijunira Ranteđa.
Da li će Ranteđ pridobiti njeno poverenje ipak?

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site