SiddhiVinayak – 3. epizoda – Šankar izlazi iz zatvora!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 3. epizoda – Šankar izlazi iz zatvora!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  14 Comments

  1. Tempesta

   November 3, 2017 at 10:25 PM

   • DINA

    November 4, 2017 at 6:24 PM

    Hvala Tempi!!!

  2. sara

   November 4, 2017 at 9:29 AM

   Hvala Tempesta.

  3. sara

   November 4, 2017 at 9:42 AM

   Kada nekoga smatras za svoju sestru, mada ti nije nista, sve ces dati samo da joj pomognes. A opet ruke su ti vezane. Imas muza koji ti zabranjuje da pomazes osobi koja ti znaci puno u zivotu. Savita je jako dobra osoba ali jednostavno ne moze nista protiv tvrdoglavog muza. Siddhi i Vin se rastavljaju ali njihovo obecanje da se nikada nece rastaviti izgleda da je palo u vodu.

  4. DINA

   November 4, 2017 at 6:37 PM

   Valjda me neće niko uznemiravati isključila sam telefon i zaključala vrata a auto sklonila sa uobičajenog mjesta.
   Pokazaše nam da su žene razumne i da shvataju koliko su im muževi nagli pa vjeruju da će fino vrijeme umiriti situaciju a njihovo dugogodišnje prijateljstvo se nastaviti. Međutim.policajac kao da je jedva dočekao da se ovo desi da bi se riješio ženinie prijateljice i njene porodice. Možda mi se čini ali nije mi se dopalo kako gleda na malog Vina koji je blizak sa njegovom kćerkom. Kao da je zamislio za svoju princezu bolju budućnost i bolju priliku pa mu ovo dobro došlo te nije htio ni slušati razloge i opravdanja svog komšije. Izbacuje iz kuće dječicu kao da su ona kriva. Sada ova porodica može očekivati sve najgore. Šankaru je sigurno duzet kamion i pitanje je kako će izdržavati porodicu. Osim toga, više ih niko neće smatrati uglednim osobama i to sve vuće ka dnu. Djeca još nisu svjesna koliko je sve ozbiljno što se dešava oko njih.

   • sara

    November 4, 2017 at 7:35 PM

    Ej. Vidim da si odgledala seriju. Slazem se sa tobom a deca pamte i to je ono najgore sto postoji. Cekam da Tempesta izbaci sledecu epizodu jer mi je nesto jako bitno da kazem. Neverovatno sta jedna uspomena moze da uradi od coveka.

    • Goca

     November 4, 2017 at 8:09 PM

     Cao Saro , predpostavljam na koju uspomenu misliš. Ako misliš na igru i ples u potpunosti se slažem sa tobom.

    • DINA

     November 4, 2017 at 9:46 PM

     Ne znam na koju tačno scenu misliš. Idemo sa komentarima malo ispred pa nisam sigurna.

    • DINA

     November 5, 2017 at 1:10 PM

     Sljedeća epizoda je izbačena.

   • Goca

    November 4, 2017 at 8:07 PM

    Cao Dina, da li je Šankaru oduzet kamion to nam nisu pokazali. Ali da se jako
    obogatio to smo videli, a na koji nacin to ne znamo.

    • DINA

     November 4, 2017 at 9:43 PM

     Ćao Goco, ja čekam dase neko pojavi na sljedećoj strani hahah. Mislim da se podrazumjeva da će robu i sve policija oduzeti. Njima nije ni do čega i bježe da se negdje sakriju. Izgleda da Vin nije bio sa roditeljima i moguće da su ga negdje sklonili jer je ipak mali gurnuo Aniketa. Porodica je bila odvojena i na neki način se Šankar obogatio. On je sposoban i snalažljiv pa me ne čudi što je uspio. Jasno je njemu da novac u Indiji daje sigurnost i moć te da bio kriv ili ne, ako si bogat za tebe važe sasvim druga pravila. Šankaru je to jasno od samog početka i zato je trčao za novcem.Sada Šankar zamišlja da Vin postane slavan glumac ali on ne zna plesati niti zna engleski. Ne znam još šta se desilo s njim i gdje je bio 14 godina. To nam nisu pokazali niti sam pročitala. Ne bi me začudilo da ga roditelji pošalju na časove plesa upravo tamo gdje je Sidhi.

     • Goca

      November 4, 2017 at 10:07 PM

      Videcemo u sledecoj epizodi da li ce se Vin i Sida prepoznati, ako se sretnu, jer su nam u najavi pokazali da su zajedno ispred nekog hrama. Zamisli ono njhovo veliko drugarstvo. I decije zavetovanje u vecnu ljubav, a da sada stoje jedno pored drugog kao pravi stranci.

      • DINA

       November 5, 2017 at 1:09 PM

       Sumnjam da će se prepoznati. Scenaristi će se vjerovatno malo poigrati sa tim. Vidim da je Sidhi imala teško djetinjstvo, morala je brinuti o ocu, bratu i sestri dok je majka morala da radi.Ocu su potrebni lijekovi a njima treba novac itd. I Vin je bio odvojen od roditelja ali detalje ne znam.

  5. Goca

   November 4, 2017 at 8:03 PM

   Hvala Tempi na prevodu.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?