SiddhiVinayak – 8. epizoda – Sidi i Vin su na korak jedno od drugog!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 8. epizoda – Sidi i Vin su na korak jedno od drugog!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  1. DINA

   November 10, 2017 at 3:54 PM

   Tempi hvala!!!
   Dobre im ove jutarnje vježbe uz bazen. Nema šta, jak momak a ni publici nije dosadno. Najbolje se zabavila djevojka koja sjedi na Vinovim leđima dok radi sklekove.
   Druga djevojka (Zoi) koja se zalijepila za Vina ne izgleda baš sva svoja. Ne znam kakvu joj je nadu dao Vin a po njenom ponašanju bih rekla da je umislila kako on nju voli.Uglavnom, nerviraju me ovakve osobe koje su van kontrole, idu iz krajnosti u krajnost i spuštaju se tako nisko. Čovek je gura od sebe a ona se bukvalno baca na njega. Vinov vrli rođak je beskarakteran i lukav. Ne znam šta će postići ako Vina sprijeći oko snimanja filma. U Mumbaiju nisu samo njih dvojica glumci , ima ih na hiljade pa ako se riješi Vina šta će sa ostalom konkurencijom. Nije teško naći ljepšeg od Rađvira i da uz to fenomenalno pleše i tečno govori engleski. Valjda ga ljubomora izjeda a i striko će preusmjeriti investiranje na sina, tako da vi Rađ ostao bez keša.
   Ispade da je Vin skontao da mu Rađvir podvaljuje i to mi je drago jer sam taman pomislila da nije baš bistar.
   Sidhi ne pada na pamet da bi njena prijateljica Zoi mogla biti kriva zbog vlastitog stanja u koje je upala. Odmah je krivicu bacila na Vina kojeg ni ne poznaje. U stvari ni ne sanja da je to upravo mladić koji stoji iza bendera i koji joj je pna momenat privukao pažnju. On se takođe zainteresovao za djevojku koju nije u potpunosti vidio. Stvarno su lijepo snimili i odglumili taj momenat kada se postepeno otkriva dio po dio njihovog lica.

   • Tempesta

    November 10, 2017 at 8:53 PM

    I ja sam se iznenadila što je Vin već skapirao da mu to podmeće Rađvir. Pogotovo zato što je 14 godina bio odvojen od ostatka porodice. Zai je stvarno prikazana kao prava jadnica koja juri za nekim ko je ne ferma ni 5 posto. Nimalo nema dostojanstva. Ispada da tamo muško izgleda ne sme ni da pogleda devojku jer ona odmah umisli da će da je ženi i ludo se zaljubljuje. Podseća me na to na temu iz “Tanhaiyan” – Hederov najbolji drug zaljubio se u Miru koja jedva da mu je uputila par reči….

    • kati

     November 11, 2017 at 8:31 AM

     Da i odmah je masto da ce ju zenit i poklonio joj porodicni nakit. Minduse

     • DINA

      November 11, 2017 at 8:41 AM

      Dobro jutro Kati! Znači i ti si gledala Tanhiyan. Simpatičan serijal i malo drugačiji od standarnih. Da , poklonio joj je majčine naušnice a ona nije znala od koga su. Dobila ih je na sahrani svojih roditelja. Čovjek je čuvao sve svoje tajne u laptopu.

      • kati

       November 11, 2017 at 11:02 AM

       Da ta serijja mi se bas svidjela. Isto svi su bili puni tajni i patnje ali je lijep kraj bio i dobro je da nije dugo trajala sta mislis da su od nje napravili 300 epizoda. Uf , a ovako je bila super i glavi glumci su fantastico odglumili o tome da se i ne prica

     • Tempesta

      November 11, 2017 at 4:15 PM

      Da, a što reče Dina, devojka blage veze nije imala o njegovim namerama… A ni on koliko znam ništa o njoj nije znao, jednostavno se na prvi pogled zaljubio u nju…

    • DINA

     November 11, 2017 at 8:38 AM

     Dobro jutro!!! Znači slični su nam utisci zasada. Znaš da mi je drago što je Vin skapirao da mu Rađ podmeće. Dopao mi se Vinov karakter kada je bio dječak. Bio je ispred svojih drugova po sposobnosti- fizičkoj i po odgovornosti a pokazao je ponos kada ih je Aniket izbacio te borbenost dok brani porodicu.Ne kažem da je Šankar bio u pravu kada je pijan napao Aniketa ali Aniket kao predstavnik zakona nije trebao pristati na tuču, nije trebao onako katilski gurnuti dječaka nego je trebao sa komšijama umiriti pijanog Šankara i ako treba ponovo pozvati policiju. Međutim nije to uradio nego je cijelu porodicu svrstao među one na dnu i za njega bez obzira što su djeca i žena dobri, oni nemaju mjesto u negovom bezprijekornom životu. To je školski primjer indijskog klasnog mentaliteta gdje se svi boje upravo pada na dno i osude društva. Međutim, kada se i onaj najgori dočepa novca, njegov status se mijenja.
     U pravu si za lika iz Tanhaiyan. Jedino što je on krio da je zaljubljen i nije smarao Miru dok je Zoi dosadna k’o muha. Moguće da je tom ponašanju razlog jer im drugi kroje sudbinu, biraju životne partnere pa se stvara unutarnji otpor i manifestuje na razne načine. Neko se guši u sebi kao slučaj iz Tanhaiyan ili pravi dramu kao Zoi. Srećom kod nas nije tako. Mi sami sebi zabiberimo :-)).

     • Goca

      November 11, 2017 at 11:29 AM

      Cao Dina, vidi se ko je ranoranilac.
      Jako je lepo kada pocneš da se smeješ od samog jutra. Hvala ti što si me iskreno nasmejala sa ovom poslednjom recenicom. ,, mi sami sebi zabiberimo ,, i potpuno si u pravu. Poenta je u tome što mi ne znamo da cenimo svoju slobodu, i licni stav o izboru životnog partnera. Znaš mnogi roditelji imaju želju da im se sin oženi ili kcerka uda. I ne mešaju se mnogo u tu vezu bitno im je da im je dete srecno udato ili oženjeno. A možda i ne znaju kakva je ta osoba, ili kakvi su mu koreni. Tada nastaje problem da brakovi pucaju sami od sebe i pored dece koju imaju. Ali ima gde se vrši i nasilje nad partnerom, a cak dolazi i do ubistva.

      • DINA

       November 11, 2017 at 11:28 PM

       Hahah baš mi drago što sam te nasmijala. U pravu si, mi imamo slobodu da biramo ali i da odbijemo. Naša nesreća je ako izaberemo onog što nas neće hahaha. Kod ugovorenog braka ni jedna strana nema pravo da se buni. Tako moja Goco, neko može i da dobro prođe tj. da mu se posreći. Ma sigurno i takvih slučajeva ima, pa se još vremenom zavole.

     • Tempesta

      November 11, 2017 at 4:22 PM

      I meni je svakako drago i nadam se da će i u budućnosti kad mu bude podmetao sve i svašta oko Sidi (a biće toga sigurno) tako biti. U pravu si za Aniketa – on čovek želi i primorava druge da po nekom njegovom razmišljanju vode besprekoran život. Nije mi se dopalo što ni u jednom jedinom trenutku nije poverovao Šankaru kad mu je rekao da je uradio ono zbog Sidi. Ipak je ona njegova ljubimica i mogao je bar u deliću sekunde pomisliti – šta ako je stvarno tako? Ma koliko to bezvezno zvučalo. Ružno je što je branio Saviti da se viđa sa Manđiri, kao i Sidi sa Vinom. Ipak su one/i drugari/ce od detinjstva i nisu ništa krivi/e. Deca pogotovo. Vidim da se Manđiri sa nostalgijom i smeškom seća Savite. To znači da je izgleda još uvek nosi u lepom sećanju, iako je njen muž Aniket bio taj koji je njenog Šankara strpao u zatvor. Međutim, kod Savite je nešto drugačije – ona nakon onoga što je uradio Vin ne dozvoljava Manđiri da bude uz nju… Jeste to sve mnogo ozbiljnije od odlaska u zatvor, razumem je, ali opet… šteta. Što se Vina tiče, nismo ni u jednom trenutku videli da se priseća tog incidenta i da mu je teško. Izgleda da oni čak nemaju pojma da je Aniket ostao paralizovan, nisu se nikad potrudili da saznaju je li preživeo…

      • DINA

       November 11, 2017 at 11:18 PM

       U pravu si, to je teško onima koji su navikli svoje greške svaljivati drugima na leđa. Pade mi na pamet moja drugarica.. Njoj je otac rekao:”Ako ćeš se udavati iz interesa pusti da ti ja izaberem muža, a ako ćeš se udati iz ljubavi onda ga biraj sama.” Zamislila me ta njegova izjava. Za Aniketa se u potpunosti slažem. Takođe mislim da je Manđari srčanija. Ni jednog momenta nije pokazala da se ljuti na Saviti pa čak ni na Anitara radi hapšenja Šankara. Savita je takođe novcem i nakitom pomogla Manđari. Rekla je da je Anitarova obaveza bila da uhapsi Šankara a njena je obaveza da ispravi to što je on učinio pa je dala nakit. Manđarina porodica je tada bila ugrožena. Međutim, kada je došlo do sukoba i sasvim je jasno da se radi o nesretnom slučaju a ne namjeri. Savita nije dozvolila da Manđari pomogne. Nekako razmišljam da Aniket nije na samom početku bio onako zadrt da bi sve bilo bolje.
       Za Vina se sječam samo jednog momenta nakon što ga novinarka pitala na engleskom a on nije razumio. Tada je otrčao u sobu i prigovorio roditeljima što su ga odvojili. Scena iz prošlosti je nekom od njih prošl kroz misli, ili svima. Manđari mu je tada rekla da dobro zna zašto su bili odvojeni. Svi su se držali kao da je to tabu tema. Vjerovatno su roditelji nastojali da dječak zaboravi taj momenat. Pitanje je gdje su svo vrijeme bili.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?