11. 5. 2018. - Najave za indijske serije - Laado 2, Udaan, Naagin 3, Dev 2, DSDT, Naamkaran, PA...

Vesti

11. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Laado 2, Udaan, Naagin 3, Dev 2, DSDT, Naamkaran, PA…

By  | 

11. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Laado 2, Udaan, Naagin 3, Dev 2, DSDT, Naamkaran, PA…

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
Uskoro će se na poznatom indijskom kanalu ,,Colors TV” završiti četiri poznate serije (,,Laado 2″, ,,Dil Se Dil Tak”, ,,Mahakaali” i ,,Chandrakanta”) i zameniće ih ,,Silasli”, ,,Roop” (Rup), ,,Dev 2″ i ,,Naagin 3″.
Pogledajte video na vrhu stranice i ne propustite nove najave! 😀

– Naamkaran:
Avni odvaja Moglija od sebe teškog srca i šalje ga Neilu. Mogli plače i krivi Neila što ga je odveo od mame (Avni). Avni je bila jaka pred Moglijom, ali je briznula u plač čim je ona otišla. Ona zna da Neil puno voli Moglija i veruje da će ga paziti ispravno, deli svoju brigu sa Sunehri. Sunehri pokušava da je umiri i govori joj da bude jaka i ima nade, priča njenog života još nije svršena. Ona moli Avni da se bori! Oseća kao da će se nešto dobro dogoditi uskoro. Ona se nada da će se Neil, Avni i Mogli spojiti i živeti zajedno.
Neil dovodi Moglija kući. Mogli se pozdravlja sa svima lepo i pokazuje time kako ga je Avni dobro odgajila i vaspitala. Neil kaže Mogliju da ga zove “Papa” (Tata) i da se oseća kao kod svoje kuće. Pokazuje mu sobu i sve. Mogli ukrašava tu sobu Avninim fotografijama i misli o njoj.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!