17. 4. 2018. - Najave za indijske serije - Odbačeno siroče, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Bepannah, WAS, Ishqbaaz...

Vesti

17. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Odbačeno siroče, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Bepannah, WAS, Ishqbaaz…

By  | 

17. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Odbačeno siroče, Neželjene 2, Dil Se Dil Tak, Bepannah, WAS, Ishqbaaz…

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE: U subotu, 21. aprila sledi ogromna specijalna epizoda serija. Videćemo hoće li se Somija i Harman konačno pomiriti i udružiti!

Odbačeno siroče:
Sanvi nestaje. Čakor i Surađ je traže i uplašeni su. Čakor plače i pada na pod u šoku… Imli ih gleda i smeška se zlobno. Čakor grli Sanvi srećno i uzima je u ruke. Surađ je smiruje. On joj kaže da ne brine, niko ih neće uništiti! Čakor je uplašena, ali je srećna jer je Sanvi uz nju. Imlin plan je da kidnapuje Sanvi uskoro. Čakor ima neki loš predosećaj i ima noću košmare.
Surađ se sprema za svoj prvi dan na poslu. Surađ se pridružio Karanovoj firmi. Teđasvini ga hrani sutlijašem i želi mu sreću. Surađ se smeje i gleda ih pre odlaska – oni su njegov svet.
Čakor takođe nahrani Surađa sutlijašem. Surađ uspeva sve lepo da odradi. Čakor i Surađ su srećni i provode neke romantične trenutke zajedno…
Surađ je prihvatio da veruje Karanu i da radi u njegovoj firmi zbog Čakor. On će utom uskoro otkriti istinu o Karanu u firmi!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!