31. 5. 2018. - Najave za indijske serije - Shakti, Udaan, YHM, Ikyawann, Ishqbaaz, Piya Albela, KB, SDDB...

Vesti

31. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Shakti, Udaan, YHM, Ikyawann, Ishqbaaz, Piya Albela, KB, SDDB…

By  | 

31. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Shakti, Udaan, YHM, Ikyawann, Ishqbaaz, Piya Albela, KB, SDDB…

Prevod: Maya. 🙂

Udaan:
Pogledajte video snimak sa vrha stranice, a zatim pročitajte…
Vivan i Čakor ne uspevaju da uhvate Imli, ali ostaju odluči u tome i ne žele da odustanu. Smišljaju novi plan. Surađ se vratio kući iz grada Lucknow. Želi da priča s Čakor i izvini joj se zbog svega, ali je ona stalno zauzeta u priči s Vivanom. Surađ oseća nesigurnost i ljubomoru zbog Vivana, počinje da ga mrzi.
Čakor odlučuje da slomi led i prilazi svom voljenom pa ga grli i oslovi srećno: ,,Surađ… Vratio si se. Puno sam te čekala… Puno te volim… Pronašla sam na putu neke dokaze da je Imli živa. Uskoro ću je naći i dovesti!”

Surađ se plaši da ne izgubi Čakor i ne želi da vidi njeno drugarstvo s Vivanom više, ljut je. Čakor mu se izvinjava i kreće da pleše oko njega. Surađeva ljutnja ubrzo nestane, te je on grli i kreće strastveno da pleše s njom. Muzika je u pozadini…
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!