Anamika 174. i 175. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 174. i 175. epizoda!

By  | 

uAnamika 174. i 175. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:)
174.epizoda

Abhay uspeva stići Saluja kući pevajući Jai Balrang Bali. Pozove Chhavi. Chhavi otvori vrata, ali tu nema nikoga. Pronađe Abhayev Hanumanji privezak i odluči potražiti Abhaya koji se sad već nalazi u šumi. Odjednom naiđe auto bez vozača i udari Abhaya nekoliko puta. Anamika odvuče Abhaya na mesto gde je i panditovo mrtvo telo. Anamika napravi oštar drveni predmet koji udari Abhaya u rebra.

On vrisne, Chhavi čuje taj zvuk i dolazi tu, dok se Anamika na vreme sakrije. Abhay otkriva Chhavi da Jeet voli Anamiku i da je ona zapravo zli duh. Napominje joj da to kaže porodici i umire. Anamika pokušava povrediti Chhavi novom moći koju ima, ali ne uspeva zbog Hanumanji privezka. Patallika joj kaže da prestane, jer Chhavi ima mnogo svetih stvari sa sobom. Anamika dolazi sa planom da vrati vreme i da Chhavi zaboravi sve.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *