Mn 25.12.2015.,(2081 epizoda), Akira stiže u svoju kuću! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 25.12.2015.,(2081 epizoda), Akira stiže u svoju kuću!

By  | 

page 2

Akira kaže da sigurno ima neki razlog za slavlje.Policija je na putu ka Akirinoj kući.Urmilina majka gleda Urmilu i smeje se.Kamli pita Manglu da otpočne ritual.Mangla kaže da je ona udovica i da ne može da izvodi rituale.Harki kaže da je u pravu i govori Kamli da ona uradi ritual.Kamli joj kaže da ne širi otrov sa svojim ustima.Mangla odbija i kaže da ne bi oprostila sebi ako bi se nešto dogodilo Urmili ili bebi.Harki pita Urmilinu majku da uradi rituale.Urmilina majka ide ka Urmili da uradi rasam.

Akira i Badri se kriju kad vide stražare.Akira kaže Badriju kako da udju u kuću.Urmila zaustavlja svoju majku da ne uradi rasam.Harki pita šta se desilo, govori joj da joj je ona majka.Urmila kaže da joj je bila majka, ali više nije.Govori da želi da ritual uradi Mangla koja je voli kao majka i Kamli koja se o njoj brine kao sestra.Mangla odbija, ali Urmila insistira.Harki kaže Urmili da se stidi što je uvredila svoju majku.Mangla radi ritual.Urmila se smeje.Mangla je blagosilja.Urmilina majka plače, napušta kuću.Kamli radi ritual i kaže gostima da rade ritual i da ignorišu Harki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *