Pandora (86. epizoda) - "Iluzija"

Fanfiction nastavci

Pandora (86. epizoda) – “Iluzija”

By  | 

toralNeke traĉare dobiju na hrabrosti te poĉnu vređati Toral i terati je iz hrama. Toral poželi da ode ali ju Avinaš zaustavlja. Avinaš drži Toral za ruku.
Avinaš : Stani venčaćemo se! Slušajte,niko od vas ali niko nema prava da sudi o drugima! Pogotovo ako ne zna celu istinu! Niko od vas ne zna kroz šta je Toral prolazila!
Toral : (plaĉe) Hajdemo odavde!
Avinaš : Ne idemo nigde! Vi ,vi koji ste bili njene mušterije dajete sebi za pravo da je vređate! Vi ste svi veći krivci od nje! To govorim i ovim ženama ĉiji su muževi noćili sa Toral! Nisu oni njena žrtva! Ona je njihova! Jer svi oni,svi oni su svojom voljom dolazili kod nje,dok je ona ucenama i batinama bila prisiljena da ih zadovoljava! Možda je njeno telo grešno ali joj je duša čista,jedna od čistijih koju sam video! Gospođo Prerna(jedna mlada žena ga pogleda) vi spavate sa svojim svekrom!Po čemu ste vi čistiji od Toral !? A vi Pandite,vi lažete ljude da su ukleti i otimate im crkavicu svojim “izlečenjima”…Hoćete li da nastavim ,ili ćete da nas venčate!? Ko ne želi da bude uz nas ,neka odmah ode!
Pandit pokunjeno pristane da obavi obred Lavanja prevrne očima ,Pandora gleda u nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *