Zija je mrtav, Defne izlazi iz zatvora

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – 94. i 95. epizoda – Zija je mrtav, Defne izlazi iz zatvora!

By  | 

Zija je mrtav, Defne izlazi iz zatvora

94: Nakon što Kahraman pozove Defne u vilu i pusti snimak pred svima. Uhvati je za vrat i zove policiju. Elif je šokirana, policija dolazi, a Elif smiruje Kahramana. Defne govori da će sve riješiti, ali policija je vodi. Zija je operisan, Elif mu je dala krv. A Jakupo krivi Kijmet što je sarađivala sa Defne i da im je život uništila. I Kahraman saznaje za to. Defne odmah zatvaraju u ćeliju. Kijmet se onesvijesti dok Elif plače.
95: Kahraman primi telefonski poziv koji ga šokira. Elif ga pita šta se desilo, on samo izusti njegov otac..Mrtav je. Posle Zijine sahrane, Kahramanova sestra Merjem je jako loše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jakup pita Kahramana kako će izdržati ovu bol. Maskur pita majku i Jakupa zašto ih zanima porodica Jorukhan.
Sonaj dolazi kod Elif i zamišlja je kao svoju ženu i Topraka kao svoje dijete. Defne je izašla iz zatvora i odlazi kod Sonaja da proslave. Kijmet moli Kahramana za oproštaj. Elif i on joj opraštaju. Defne pita Sonaja da li je zaista zaljubljen u Elif. Daznan poljubi Selima i to snimi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *