SSK-Piyush kidnapuje Adityu, pod dejstvom Kaala

Indijske Serije

Simar i Shakti – 28.04.2017. – maha epizoda – Piyush kidnapuje Adityu, pod dejstvom Kaala!- 1. dio

By  | 

Simar:
Prevod: Vivian.

Piyush se onesvijesti. Svi potrče ka njemu. Roshni veli da je hladan. Podignu ga i povedu u sobu. Roshni ga moli da otvori oči. Arav mu daje vode. Piyush otvori oči, Simar pita šta se desilo. On veli da ne zna, došlo mu slabo i onesvijestio se. Simar govori da će mu poslati sok po nekome.
Kasnije, Roshni dolazi u sobu i vidi da nema Piyusha. On je zaključa unutra. Ona se pita šta da radi, otišao je. Zove Simar. Onda pomisli kako će se SImar zabrinuti pa zovne Arava. Arav kaže Simar. Simar pita gdje je otišao, Roshni veli da kada se probudila, zaključao je i otišao. Simar se pita gdje je mogao otići. Roshni joj ispriča za prijašnje događaje. Simar je šokirana.
Piysh kao Kaal dođe negdje. Gleda u nebo i zareži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar govori Roshni da se toliko toga desilo, a nije joj rekla? Roshni veli da je mislila da se to desilo zbog gasa. SImar govori da moraju pronaći Piyusha. Arav veli da nije kod kuće. Piyush dolazi u jaslice i uzima dijete. Kopa grob. Arav ga traži svuda. Piyush uzima dijete. Arav zove Simar i govori da ga nije mogao naći. Pita da li je dala Roshni taj čaj. Ona potvrdi, Roshni je zaspala. Arav veli da on ide opet tražiti.
Simar se budi na kauču. Govori da je 6 sati, a Piyush još nije došao. Ugleda kako dijete plače u dvorištu. Pita čije je dijete.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *