Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda - Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda – Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda – Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!
Čandni pita majku gde je Advej i dobija odgovor da je on otišao po Pranama. Čandni je uznemirena.

Advej smoreno gleda kako se Pranam sprema. Tera ga da stavi njegov skupoceni pojas. Pranamu se sviđa, šali se nešto. Potom pita postoji li neki problem sa Čandni. Advej odgovara u brojkama i kaže mu da skapira sam.

Čandni mozga kako će Advej sigurno napraviti neku smicalicu. Megna i Šika je zavitlavaju, kažu joj da postaje opsednuta Advejem. Ona im govori da je zabrinuta za Pranama.

Advej je stigao kući. Čandni stane kad ga vidi, seti se njegove prosidbe. Potom ugleda Pranama sa njegovom majkom. Pranam pozdravi Indrani i Čandni. Rađit ih tera da sednu. Indrani predloži da se Čandnina i Pranamova “roka” ceremonija obavi istog tog dana. Pranam se slaže, pita Čandni slaže li se ona. Čandni odgovori da će biti kako kaže njena majka. Pranam prokomentariše kako mu se sviđa Čandnina stidljivost. Advej tera Murlija da posluži doručak. Murli posluži Pranama. Čandni pomisli kako je Advej opet sipao nešto u hranu, pa pošalje Megnu da interveniše. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *