Rat ruža 26. epizoda! Mert pokuša da ubije Omera! - Turske-Serije.Net

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 26. epizoda! Mert pokuša da ubije Omera!

By  | 

Rat ruža 26. epizoda! Mert pokuša da ubije Omera!
Gulru raskida sa Mertom.Kasnije, se čuje sa Omerom i govori mu da je danas raskinula sa Mertom.On je srećan i kaže da će danas i on to učiniti.Gulru priznaje Mesude da je zaljubljena u gospodina Omera.Sestra je savetuje da se kloni njega kad ga vidi, jer se to ne može završiti dobro.

Ševket vidi Mebrure u kafeu sa taksi vozačem ( on je koristi samo zbog novca ).Ševket odlazi kod advokata kako bi dobio savet u vezi razvoda.Salih saznaje da je Gulru bila sa Omerom, te je besan i vraća prstenje njoj i Mertu.Otac zahteva od Gulru da kaže Gulfem da će se venčati za 2 dana i da želi skromno venčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gulru po očevoj želji govori Gulfem da će se venčati sa Mertom.Omer dolazi i čuje je.Gulru uplakana odlazi u baštu.Omer joj prilazi. Mert ih vidi i besan je.Mert probada nožem Omera u stomak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *