Rat ruža 2. epizoda! Gulfem pokuša da zavede Omera!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 2. epizoda! Gulfem pokuša da zavede Omera!

By  | 

Rat ruža 2. epizoda! Gulfem pokuša da zavede Omera!
Gulru rasprema Gulfeminu sobu.Gulru govori Gulfem da je išla njenim stopama, da ju je njen otac finansirao i da ove godine diplomira za modnu dizajnerku.Gulru je tokom raspremanja Gulfemine sobe razbila parfem, te tražiu od oca džeparac kako bih joj kupila nov, jer se stidi zbog toga što je uradila.
Halide postaje bliska sa Gulfem, te joj govori da je jedna devojka iz posluge posebno bliska sa Džihanom.Gulfem je ljuta što je Džihan blizak sa poslugom, te govori Halide da ih isplati jer im više nisu potrebni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mert dodaje svoju uštedjevinu Gulru kako bi kupila parfem.Za to vreme Halide odlazi i govori Salihu da Gulfem želi nov sistem da zavlada u kući i da za njih u tom sistemu nema, te da zvanično mogu se spremiti i napustiti kuću.Gulru, koja dolazi kući, šokirana je kad od porodice čuje vesti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site