SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

By  | 

SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!
Vin zagrli Sidi s leđa, romantičan je. Sidi ga tera da je pusti. On joj kaže kako je danas pokazala da je odlična snaha zbog onoga što je učinila za njegovu majku. Rudra, koji je prolazio tuda, vidi ih zagrljene i stane. Nezadovoljan je prizorom. Vin nastavlja, kaže kako je siguran da će uveče pokazati i da je dobra supruga (nešto u tom stilu). Počne je ljubiti po vratu, ali ga Sidi prekida. Moraju da požure jer imaju neku zabavu. Vin je isplanirao romatičnu večeru za njih dvoje, ima i iznenađenje. Sidi je srećna. Rudra razmišlja kako Sidi zaista čeka iznenađenje, ali ne sa Vinom nego sa njim. Ona će zauvek biti njegova. Smeška se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šankar je ljut na Rudru i njegovo ponašanje i tera Manđiri da ga urazumi. Po izlasku iz sobe, on naiđe na Rudru koji je stajao kraj vrata. Samo se pogledaju, a onda Šankar ode odatle. Rudra uđe kod majke u sobu. Ova mu umilno kaže da je sve što je radila radila za njega, kako bi njemu u ruke otišlo svo nasledstvo. Ali, mora sad i on da se potrudi. Sidi prođe tuda pa načuje kako Manđiri govori Rudri da treba malo da se smiri. Dođe do vrata i prisluškuje. Manđiri ponovi Rudri da je sve činila za njega i da će dobiti nasledstvo. Međutim, Rudra je ljut i odgovara u svom stilu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *