Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

Indijske Serije

Odbačena (1 381.ep.) 19.05.2014. – Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

By  | 
Tapu saznaje da je Miti spašena

Tapu saznaje da je Miti spašena

Miti i Damini

Miti i Damini

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Juvrađ sedi pored tužne Mukte, kaže joj da ne bude zabrinuta, Višnuu se ništa neće desiti. Ićiće kod boljeg doktora i postaraće se da se on izleči.
Tapu zove Ratorea i pita ga gde je sada kad je najpotrebniji Mukti. On joj javlja dobru vest, da je Miti spašena. Tapu je srećna. Dok razgovaraju, Ratore ugleda novinare koji su se skupili pa žurno kaže Tapu da će je zvati kasnije. Prekida joj vezu i krene brzo ka Akašu i Miti. Tapu je iznenađena njegovim ponašanjem.
Miti se zbila uz Akaša dok joj novinari postavljaju škakljiva pitanja na račun toga što je bila u bordelu. Ratore i Kana ih guraju. Govore novinarima, koji ih i slikaju, da ih ostave na miru. Napokon stižu do auta i ulaze. Naina ulazi u neki kombi (moguće policijski) u kome su još neke devojke.

Jutro je. Miti je u krevetu, doktor joj meri pritisak. Pored nje je i Ekadiš, a u sobi je još i Akaš. U sobu potom uđu i Damini, Sankrant, Đogi. Doktor odlazi. Damini seda pored Miti i sva srećna je grli, plače. Kana pita Damini, u želji da je malo oraspoloži, da li je znala da je Miti vrlo hrabra. Ekadiš počne da aplaudira Miti i svi joj se pridruže. Na vratima se pojavi i Kađri. Miti je ugleda, zove je da uđe. Damini ustane, pa Kađri sedne na njeno mesto, pored Miti. Hoće da joj dotakne noge, ali je ova uhvati za ruke i pita šta to radi. Kađri joj odgovori da je ona, nakon ovoga što je učinila za nju, postala starija od nje. Njih dve se grle. Svima je drago.

Gomti i Pavitra su u kuhinji. Gomti sprema napitak za Miti. Pavitra joj kaže kako Ekadiš ne razmišlja da će joj ovaj incident sa Miti ukaljati obraz. Kasa je to čuo. Kaže Pavitri da neće dozvoliti da tako priča o Miti, ona je dete iz porodice Bundela. Gomti mu odvrati da je Miti bila u bordelu. U kuhinju uđu i Akaš i Ekadiš koji su čuli razgovor. Akaš grdi tetke. Prebacuje Pavitri da je lagala u vezi Kađri. Pavitra se priseti toga. Akaš pita tetke kako mogu da budu takve, umesto da budu uz Miti, kao što porodica i treba da bude, one je ogovaraju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *