Ljubav bez granica 1 i 2 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav bez granica

Ljubav bez granica 1 i 2 epizoda

By  | 

Ljubav bez granica 1 i 2 epizodaLjubav bez granica 1 i 2 epizoda
1 Epizoda

Azul srdačno čestita Katy na govoru koji joj je posvetila tokom porodičnih dana. Katy je Mauriciova kći. Diego se Iseli i Pacu žali zbog toga što ga je Valeria napustila, a što je još gore, uzela mu je novac kojim je nameravao platiti stanarinu i kupiti auto. Moli Iselu da mu dopusti da ostane u salonu videoigara nekoliko dana.

Diego pita svoga oca može li živeti nekoliko dana kod njega. Manuel nevoljko pristaje da ne bi imao problema saClemencijom. Mauricio poziva Azul i njenog oca k sebi kući da bi je zaprosio, a njenom ocu ponudi posao biologa u svojoj tvrtki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alfredo to grubo odbija i upozorava Azul da neće prihvatiti Mariciovu ponudu samo da mu se umili. Azul mu odgovara da je projekat koji mu je ponuđen dobar za njega, ali i za nju, te da bi trebao razmisliti pre konačne odluke. Manuel vređa Diega i govori mu da mu je njegov povratak kući kao noćna mora.
Azul i Diego se upoznaju i svide se jedno drugom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *