Kala shvata da Babi i Naku nešto kriju!

Indijske Serije

Nakuša – 201. epizoda – Kala shvata da Babi i Naku nešto kriju!

By  | 
Badži, Kala i Sudaršan

Badži, Kala i Sudaršan

 Prevod: ATV

Datum prikazivanja u Indiji: 28.10.2010.

Madhu bira odijelo za Naku. Prodavac ih pita zašto to skupo odijelo kupuju za služavku. Madhu je ljuta i grdi prodavca. Data zove sve da odu, kaže da tu više niko neće kupovati.

Svi su u autu, a Data kaže da je zaboravio sat i odlazi opet u dućan. On napada prodavača, jer ga je po ulazu u radnju čuo kako ih ogovara. Badži se takođe vratio u radnju pod izgovorom da je zaboravio mobilni. I on napada prodavca jer je loše pričao o Datinoj ženi, drži ga za kragnu. Kaže da ga ovog puta pušta jer je nov u gradu. Drži tog tipa na nišanu. Naku dolazi i vidi Datu i Badžija, kaže da je došla da im kaže da se vrate nazad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kala kaže da je gđa majka otišla u hram da bi dobila blagoslov, a zatim će ona (Kala) zvanično pitati za Nakušinu ruku uz darovanje. Kišor je veoma sretan. Lila kaže da nisu učinili sve pripreme za nakit i odabrali stvari za snaju.

Vreme je za darovanje Nakuše. Kala kaže da je njena odgovornost da se vjenčanje obavi sa svim ritualima. Madhu pita da joj se objasni šta je darovanje, a Kala joj odgovori da gleda pa će vidjeti šta je to. Lila kaže isto što i Kala. Roops i Lila stavljaju Naku narukvice. Kala kaže Madhu da stavi prsten na Nakuin nožni prst i Madhu se osjeća sretno jer učestvuje u ritualu. Kala govori Naku da su odjeća i nakit shagun (poklon) sa njene strane. Potom joj daje omiljene naušnice (stavlja joj ih) i sari rekavši da ona sad ima prava na njene stvari kao što imaju Lila i Roops. Taman krene da uradi aarti, kad primjeti crnu boju na svojim rukama. Babi je to vidjela, nervozna je. Kala hoće da stavi kumkum na Nakuino čelo. Babi je spreči rekavši da Naku od toga dobije osip. Kala shvata da Naku i Babi nešto kriju.

Kasnije Kala i Lila dolaze u Nakuinu sobu. Lila pronalazi kaajal kutiju (kutiju sa bojom). Tada dolazi Babi.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *