Kala se vraća u kuću, glumi da se promenila!

Indijske Serije

Nakuša – 192. epizoda – Kala se vraća u kuću, glumi da se promenila!

By  | 
Aashka Goradia - Kalavati

Aashka Goradia – Kalavati

Datum prikazivanja u Indiji: 14.10.2010.

Naku otkriva ukućanima (koji su za stolom) da Date nema u sobi. Svi se zabrinu.
Začuju dobro poznati glas: “Ne brini, gđo majko!”
To je Kala, koja nastavi: “Jesam li se toliko udaljila od vas da ni zagrljaj neću dobitii?”
Gđa majka se nasmeje i priđe joj. U kuću ulazi i Data sa Kišoreom i Anay-jem (Kišoreov i Kalin sin). Kišore uzima blagoslov od majke i kaže da su izgleda stigli na vreme (za doručak), dosta mu je više Kaline kuhinje. Data kaže majci da on nije znao da nema prava da istera Kalu iz kuće. Ta kuća je više njena njego njegova. Pogrešio je. Moli za oproštaj. Data potom priđe Kali pa se i njoj izvini što je grdio pred svima. Ona mu odgovori da ne priča tako, majka zna zašto se ona onako ponašala. Majka je iznenađeno pogleda. Kala doda da je srećna što se vratila. Data je moli da mu odgovori da li mu je oprostila. Ona mu odgovori da među njima nema “izvini”, niko se više u toj kući neće izvinjavati. Svi će tu srećno živeti. Naku je srećna zbog Kalinog povratka i zove je na doručak. Ova joj odgovori da će jesti samo ako i ona i njena majka budu sele da jedu s njom. Svi su iznenađeni njenim rečima. Naku se nasmeši i klimne glavom. Svi sedaju za sto (Naku seda pored Date).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kala je u svojoj sobi, sređuje stvari. Dolazi majka i sumnjičavo je gleda. Kala je pita zašto tako izgleda, svi se raduju, a ona deluje zabrinuto. Majka je direktno pita da li se uistinu promenila ili samo glumi.
Kala: “Dobro znaš zašto sam bila ljuta na sve. Bila sam ljuta na tebe, Datu i njegovog oca. Brat je učinio ono što ti nikad nisi mogla. Ukazao mi je na moju grešku. Toliko sam se loše ponašala prema njemu i Naku, a on mi je čak i nakon toga oprostio. Zar da budem toliko bezdušna da se ne promenim? I ja sam ljudsko biće! Molim te, veruj mi, promenila sam se!”
Majka je i dalje sumnjičava. Dolazi Kišore i kaže majci da se Kala zaista promenila. Majka i Kala se zagrle. Majka odlazi. Kišore kaže Kali da bi pokušao ovo ranije da je znao da će se tako brzo promeniti. Kala mu kaže da on sam govori da je svakome potrebno određeno vreme, a njeno vreme je sad. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site