Rangrasiya – od 90. do 93. ep. – Parvati sazna da iza svega stoji Mohini!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 90. do 93. ep. – Parvati sazna da iza svega stoji Mohini!

By  | 

Rangrasiya – od 90. do 93. ep. – Parvati sazna da iza svega stoji Mohini!

Prevela: Jeca 😀

90: Zbog efekta otrova, Rudrina desna ruka je paralizovana. Parvati pokušava da mu pomogne da se oporavi. Maitalee dođe i obavesti Parvati da iza svega ovoga stoji Mohini. Parvati traži od nje da nikome ne kaže to, prvo treba da pronađu dokaz protiv Mohini.

91: Parvati natera Mohini da pojede „laddoo“. Svi su iznenađena što otrov ne pokazuje efekta na Mohini. Mohini kaže da je dokazala da Parvati i Maitalee greše, a potom ode odatle. Čak i Danveer koji je uvek cenio Parvati zatraži od nje da ne optužuje lažno Mohini. Danveer ode u Mohininu sobu i zatraži oproštaj. Sumer dođe tu i vređa Danveera zatraživši od njega da ode. Kad Danveer ode, Sumer ispituje Mohini o tome što otrov nije uticao na nju. Mohini se okrene, puno se znoji i traži od Sumera da je odvede u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


92: Mohini veoma lukavo svali svu krivicu na Sumera za sve zločine koje je ona počinila. Danveer traži da se policija pozove i da Sumer bude uhapšen. Mohini moli Danveera da ne zove policiju, ali on odbije da je sluša. Dilsher se pojavi i kaže Danveeru da ne zove policiju, jer je on oprostio Sumeru. Dilsher blagoslovi Parvati i Rudru zbog venčanja.

93: Rudra je slomljen pred Parvati dok priča o svojoj majci. Tad takođe otkrije da je video majku kad je izgubio sve nade. Rudrin telefon zazvoni i kad se javi, Kumar, njegov podređeni mu kaže da je jedna žena pobegla iz Tejawatovih ruku i traži njegovu zaštitu. Čuvši ovo, Rudra misli da se njegova majka vratila i krene ka vratima.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *