Rangrasiya – od 58. do 61. ep. – Parvati sazna istinu o Tejawatu!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 58. do 61. ep. – Parvati sazna istinu o Tejawatu!

By  | 

Rangrasiya – od 58. do 61. ep. – Parvati sazna istinu o Tejawatu!

Prevela: Jeca 😀

58: „Aarti“ za Boga Shiva počne i Tejawat stigne tu. Kao po Tejawatovom planu, njegovi ljudi odvuku Rudri pažnju i on (Rudra) ode ostavivši Parvati samu. Kad vidi Rudru kako odlazi, Tejawat krene ka Parvati. Sunehri zove Danveera i obaveštava ga o požaru u kući. Danveer zatraži od svog starijeg sina da izveze auto i da se uputi ka palati.

59: Rudra uperi pištolj u Tejawata, kad ga Parvati iznenada udari u glavu. Parvati je spremna da ode, kad je Rudra u polusvesnom stanju uhvati za ruku i zatraži od nje da ne ode sa Tejawatom. Danveer stiže u bolnicu i doktor mu kaže da je Dilsher u kritičnom stanju. Parvati, koja beži sa Tejawatom, počne da se oseća loše jer je povredila Rudru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


60: Nakon što sazna istinu o Tejawatu, Parvati mu se suprotstavi i pobegne. Rudra traži Parvati kad ga Aman pozove i obavesti ga da mu je otac u bolnici. Čuvši ovo, Rudra požuri u bolnicu.

61: Rudra je šokiran ugledavši Parvati na konferenciji za novinare. Nakon konferencije za novinare, Rudra je odvede u bolnicu gde je Dilsher primljen. U bolnici, Rudra optuži Parvati da je pokušala Dilshera živog da spali. Tejawat se spremi da pobegne iz palate zajedno sa svojom ženom.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *