Rangrasiya – od 82. do 85. ep. – Rudra pokuša da poljubi Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 82. do 85. ep. – Rudra pokuša da poljubi Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 82. do 85. ep. – Rudra pokuša da poljubi Parvati!

82: Parvati istrči iz sobe nakon što se uplaši mraka. U istom trenutku, Rudra shvativši svoju grešku otrči gore i ugleda Parvati kako stoji u hodniku. Ugledavši Rudru, Parvati potrči ka njemu i snažno ga zagrli. Rudra je teši i vrati je u sobu. Rudra odvede Parvati da upozna ženu V.K. Singha.

83: Svi hvale ples Parvati i Rudre. Oboje je sramota i izmisle izgovor da napuste zabavu. Maitalee priča o zabavi i šta se sigurno dešava tamo. Na zabavi, Parvati uruči poklon Geetanjali i čestita joj srebrnu godišnjicu braka. Devyani traži novac od Mohini i Maitalee vidi to.

84: Dok su pijani, Parvatina i Rudrina prava osećanja isplivaju na površinu. Rudra pokuša da poljubi Parvati, ali ona postiđena pobegne. Rudra je doziva i ona zastane. Kad se Rudra približi, Parvati mu padne u naručje i Rudra je odnese u sobu. Sledećeg jutra, Maitalee se vrati kući i Mohini je napadne. Mohini pozove Samraata i kaže mu da je njegova žena celu noć bila napolju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


85: Rudra prizna da se šalio sa Parvati pred Geetanjali i V.K. Singhom. Čuvši ovo, Parvati se oseća loše i raspravlja se sa Rudrom i kaže mu da neće pričati sa njim. Maitalee pita Rohini da održe molitvu za Rudru i Parvati. Mohini viče na nju i upozori je. Rudra i Parvati se vrate kući, ali Parvati i dalje ne priča sa njim.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site