Zvezda severnjača - 43. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 43. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 43. epizoda

Prevod: Maja 🙂

Naš voljeni ljubavni par, koji je prošao kroz sve zamislivo i nezamislivo u nameri da se spoji, sad proživljava svoje slatko vreme. Međutim, njihovi životi ispadoše dosta drugačiji od njihove zamisli. Prošlo je samo nekoliko dana, a njih dvoje već se suočavaju sa situacijama koje nisu nipošto očekivali. Ranije su se borili sa spoljašnjim okolnostima, sa osobama koje su bile protiv njihove ljubavi, ali sad su njihove borbe iznutra i imaju nove muke pred sobom.

Jildiz okrivljuje sebe za ovu situaciju; živi život o kom je maštala pre 20 godina, ali ipak je nešto sprečava da bude srećna. Kako bi prevazišli ovu prepreku, Kuzej čini sve što je u njegovoj moći. Čak i kad se Nahide umeša, ovo im se ne čini kao problem preko kog bi mogli brzo preći. Ovo dvoje ljubavnika sad ponovo vode bitku sa sopstvenom tvrdoglavošću. Ko će biti konačni pobednik, odlučiće onaj koji je najtvrdoglaviji.

Sve epiyode serije Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *