Mehndi Hai Rachne Waali - 14. epizoda - Ragav otme Palavi i iživljava se nad njom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 14. epizoda – Ragav otme Palavi i iživljava se nad njom!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 14. epizoda – Ragav otme Palavi i iživljava se nad njom!
Dešmukovi traže Palavi. Suločana likuje u sebi dok Šarda paniči. Na vratima se pojavi uplakana Palavi koja se ubrzo i onesvesti.
Promena scene, Palavi se budi uplašena. Šarda je teši i pita čega se toliko boji. Viđej pita gde je bila. Prikazan je flešbek: Ragav povuče Palavi pre nego što je udari kamion i izjavi da joj neće dozvoliti da tako brzo umre, već će je mučiti svakodnevno. Daje joj poslednju šansu da ode iz grada. Palavi slaže da je usput naišla na udes sa kamionom. Šarda samo što nije krenula iz sobe nakon što im je Palavi složila neku priču. Palavi je zamoli da ostane sa njom, i dalje je jako uplašena. Suločana ukopča da nešto ne štima.
Farhad smiruje Ragava koji namerava da maltretira Palavi. Ragav traži od njega da prvo sredi transfuziju krvi za njegovu majku.
Šarda otpeva Palavi uspavanku koju je nekad pevušila pokojnom Mandaru.
Ragav stiže u bolnicu gde je nastao problem pošto Đaja (Ragavova majka) uporno želi da ode iz bolnice. Ragav je prekori što je tako tvrdoglava. Đaja ne želi da se operiše Ragavovim novcem. Na kraju se sruši zbog čega je prebačena na intenzivnu negu.
Suločana izgrdi Palavi što je tako odsutna, izgorela je povrće. Palavi se izvinjava. Suločana je povodom jučerašnjeg navodnog udesa sa kamionom koji je videla, pita da li je možda spazila broj tablica. Palavi se vadi. Usput i prospe mleko koje je krenula da odnese Mansi, te je Suločana izvređa.
Ragav misli na Palavi, gori od besa. Sa druge strane, Palavi  je u šoku nakon što je Krišna nazove.
Najava: Palavinu radnju ruše. Jagdiš joj saopšti da je prodao radnju Ragavu.
Palavi odlazi kod Ragava kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *