Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda - Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda – Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda – Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

Palavi sedne pozadi sa Mandarom, a Krišna napred sa Ragavom. Voze se nazad u Hajderabad. Ragav je tokom cele vožnje neraspoložen što Mandar i Palavi sede zajedno, gleda nazad.
Dešmukovi su šokirani videvši Mandara živog i zdravog. Mandar nikoga ne prepoznaje i to je ono što Palavi objasni ukućanima, da je izgubio pamćenje. Viđej je jako emotivan. Mandara zanima šta mu je Palavi pošto se jedinog njenog imena seća, ali se ubaci Ragav koji kaže da mu nije ništa dok ne dođu rezultati DNK testa, odbija da mu kaže istinu. Suločana pita Palavi gde će i tom prilikom otkrije da je Mandar Palavin prvi muž. Mandar je zapanjen čuvši istinu i pokuša da zaustavi Palavi, ali ona odlazi sa Ragavom i usput mu obeća da će ga redovno posećivati.
Ragav i Palavi se vrate kući. Ragav pomalo paniči zbog Mandarovog povratka i Đaja savetuje njega i Palavi da se drže zajedno, to je jedini način da njihova veza preživi.
Palavi otkrije Ragavu koliki je njegov značaj u njenom životu. On je njena sadašnjost i budućnost. Ragav je zaustavlja i govori joj da nikome nije dozvolio da mu se približi, otkad je ona došla, njegov život je postao smislen i ne može da živi bez nje. Izjave jedno drugom ljubav i zagrle se.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno