Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda - Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda – Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 137. epizoda – Ragav i Palavi izjave ljubav jedno drugom!

Palavi sedne pozadi sa Mandarom, a Krišna napred sa Ragavom. Voze se nazad u Hajderabad. Ragav je tokom cele vožnje neraspoložen što Mandar i Palavi sede zajedno, gleda nazad.
Dešmukovi su šokirani videvši Mandara živog i zdravog. Mandar nikoga ne prepoznaje i to je ono što Palavi objasni ukućanima, da je izgubio pamćenje. Viđej je jako emotivan. Mandara zanima šta mu je Palavi pošto se jedinog njenog imena seća, ali se ubaci Ragav koji kaže da mu nije ništa dok ne dođu rezultati DNK testa, odbija da mu kaže istinu. Suločana pita Palavi gde će i tom prilikom otkrije da je Mandar Palavin prvi muž. Mandar je zapanjen čuvši istinu i pokuša da zaustavi Palavi, ali ona odlazi sa Ragavom i usput mu obeća da će ga redovno posećivati.
Ragav i Palavi se vrate kući. Ragav pomalo paniči zbog Mandarovog povratka i Đaja savetuje njega i Palavi da se drže zajedno, to je jedini način da njihova veza preživi.
Palavi otkrije Ragavu koliki je njegov značaj u njenom životu. On je njena sadašnjost i budućnost. Ragav je zaustavlja i govori joj da nikome nije dozvolio da mu se približi, otkad je ona došla, njegov život je postao smislen i ne može da živi bez nje. Izjave jedno drugom ljubav i zagrle se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site