Pinjara Khubsurti Ka – 84. epizoda – Majura pronađe Omkara!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 84. epizoda – Majura pronađe Omkara!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 84. epizoda – Majura pronađe Omkara!
Aširvarija je onesvestila Omkara. Tu dolazi Maniš. Ona mu kaže da nije mogla više da ga čeka, zato je udarila Omkara. Maniš je obaveštava da se postarao da ga Majura prati dovde. Aširvarija likuje jer će Majura biti optužena za Omkarevu smrt, a ona će se pred policijom pretvarati da je ucveljena. Ona i Maniš odvuku Omkara u džunglu i tu ga zakopaju. Majura je u putu, traga za Omkarem i brine.
Šankar i Manđiri od nekog čoveka saznaju da je Majura otišla sa Omkarem i Aširvarijom. Manđiri je uverena da je Majura opasnost koja vreba njenog sina.
Majura, prateći tragove, stiže do Omkarevog zakopanog tela.
Aširvarija ugleda Manđiri i Šankara i počne da glumata kako ih je Majura napala i bila jako ljuta. Ko zna šta će uraditi Omkaru.
Majura otkopa Omkara i pokuša da ga oživi. Plače moleći ga da ustane, još je nerazrešenih stvari među njima. Šta će reći njegovom ocu? Neka ustane, sveti joj se, proklinje je… Omkar napokon dođe sebi. Majura se obraduje. Omkar se seti kako ga je neko udario po glavi i naravno, optuži Majuru da je to bila ona. Majura je besna, govori mu da joj je žao što ne vidi dalje od nosa. Ali jednog dana će se slomiti taj njegov ego i uvideće da nisu svi sebični poput njega. Omkar kaže da taj dan nije ovaj sad, videće kad taj dan dođe. Pođe odatle, a i ona pođe za njim. On dođe do auta. Majura se pita kako da ga ostavi samog tu kad neko planira da ga ubije. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *