Pinjara Khubsurti Ka – 81. epizoda – Maniš pokuša da ubije Omkara!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 81. epizoda – Maniš pokuša da ubije Omkara!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 81. epizoda – Maniš pokuša da ubije Omkara!
Majura pecka Omkara da stalno gleda u nju. Aširvarija se u prodavnici sarija sretne sa Manišem, krišom. Razgovaraju o nekom planu. Majura pođe ka njima ali je prodavačica zaustavi i zatraži joj da izađe napolje jer joj plaši mušterije svojim ožiljkom. Omkar se slaže i šalje Majuru da čeka ispred. Majura se iznervira i počne da se raspravlja sa prodavačicom. Ona nosi taj ožiljak iako ništa nije zgrešila. I zašto uvek svi preispituju samo žene, a niko muškarce?! Zašto je uvek automatski žena za sve kriva?! Podavačica joj se izvini, dok ljudi aplaudiraju Majuri.
Aširvarija nazove Maniša da ga obavesti da odlaze. Maniš dođe ispred kolima, planira da udari Omkara. Međutim, Majura drekne njegovo ime. Aširvarija gurne Omkara i njemu ne bivaništa. Majura je zabrinuta za Omkara, a i Aširvarija drami.
Pandit govori Manđiri da su narednih 7 dana jako opasni po Omkarev život, ali ga Manđiri nije čula. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site