Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 70. epizoda – Neeta sazna da KK stoji iza zaustavljanja njenog filma!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 70. epizoda – Neeta sazna da KK stoji iza zaustavljanja njenog filma!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 70. epizoda – Neeta sazna da KK stoji iza zaustavljanja njenog filma!

Kartik pokloni Purvi čokoladice i kaže da su iz Indije, ali ako želi može da ih poruči i iz Švajcarske. Ona se oduševi i odgovori da nema potrebe, onaj koji joj bude poručio čokoladice iz Švajcarske, biće njegova celog života. Kartik je zamoli da se nađu sutra na kafi, želi o nečemu privatnom da priča sa njom. Ona pristane. On sa osmehom gleda za njom.
KK pobesni kad sazna da Siddhant radi na tome da Neetin film bude objavljen.
Siddhant se iznervira kad mu Purva kaže da radi za Reddy korporaciju, traži od nje da da otkaz. Sweety odvodi Siddhanta u sobu i uverava ga da će pronaći rešenje. Siddhant kaže da je Gayatri veoma tužna i usamljena a to je sve zbog KK-a – sad on želi da KK oseti istu tu usamljenost i tugu. On osmisli plan da Neeta sazna da iza sabotaže filma stoji KK.
Nakon što se nađu na kafi, Purva počne da se smeje jer joj ovaj traži savet kako da impresionira Nupur. Pristane, ali zauzvrat zatraži čokoladnu tortu.
Srikant kaže Nupur da ima par ideja s obzirom da njen otac otvara lanac banaka u Indiji. Nupur mu kaže da ne zameri, ali njen otac želi da se Kartik pobrine za taj posao. Anu joj skrene pažnju da u njihovoj porodici, kad stariji daju savet, saslušaju ga. Srikantu nije pravo.
Neeta sazna da KK stoji iza zaustavljanja njenog filma. Siddhant je srećan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *