Elif od 233 do 235 epizode! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 233 do 235 epizode!

By  | 

mqdefaultElif od 233 do 235 epizode!
233 epizoda

Dok svi na imanju misle da je Nedždet oteo Elif, Arzu saznaje da ipak nije tako. Saznanja do kojih je došao podstiču Serdara da otme Elif i Arzu otkrije istinu zbog koje ju je otac izvukao iz zatvora i vratio na imanje Emirogluovih. Ali nije ni svestan da ga njegovi postupci vuku prema dnu. Tulaj ipak oprašta Vejselu i pristaje na njegovu prosidbu. Melek oseća da se nešto loše desilo Elif.

234 epizoda
Melek odlazi na imanje i saznaje da je Elif nestala. Njene tvrdnje da je Arzu sa svojim ocem isplanirala Elifinu otmicu navodi Selima na nove poteze. Uspeva da pronađe Elif i svoj bes iskali na Nedždetu. Sa druge strane, zbog narušenog ponosa, Nedždet želi da se osveti Selimu. U svoj plan uključuje Erkuta. Melek strahuje za život svoje kćeri i iz tog razloga donosi šokantnu odluku.
235 epizoda
Tulaj i Vejsel započinju pripreme za preseljenje u novu kuću. Melek se ipak predomišlja i odlučuje da posluša Alije i Selima i ostavi Elif na imanju. Ipek ostaje šokirana prizorom koji zatekne po povratku kući. Ubeđena da se nešto događa, traži pojašnjenje od majke, ali ne dobija željene odgovore. Erkut popušta pod Nedždetovim pritiskom i sprovodi njegov plan u delo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *