Elif od 26 do 29 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 26 do 29 epizode

By  | 

Elif od 26 do 29 epizode

26 Epizoda

Arzu upada u Vejselovu zamku. Šta će Vejsel tražiti od nje kako ne bi nikome otkrio šta je video? Arzu traži pojašnjenja od Gondže. Hoće li se Kenan i Melek konačno sresti, pre nego Melek bude prinuđena napustiti imanje…

27 Epizoda

Kenan je uzrujan, jer je video Melek nakon mnogo godina. Zbog tog neočekivanog susreta vrši pritisak na Ajše. Kenan koristi sva sredstva kako bi došao do Melek. Vejsel preti Arzu, jer je otkrio njen plan da ubije Elif. Arzu strahujre da Elif ne otkrije istinu policajcima koji su stigli u kuću.

28 Epizoda

Vejsel muči Melek kako bi je sprečio u odlasku na imanje. Zejnep saznaje istinu o Melekinoj prošlosti. Vejsel daje Arzu snimak na kojem je prikazan njen pokušaj ubistva Elif. Međutim, ona se suočava sa neugodnim iznenađenjem. Vejsel koristi Gondžu kako bi otkrio njene motive. Kenan je sve bliži otkrivanju mesta gde se Melek nalazi.

29 Epizoda

Vejsel otkriva da je Elif Kenanova kći. Onog trena kada Arzu govori svoje otkriće, nije svestan  da ga pored Melek čuje i Ajše. Svi ovi događaji dovode Melek u još težu situaciju. Ajše i Zejnep kuju plan kako bi spasile Melek od Vejsela. Na veoma interesantan način i Selim je uključen u njihov plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site