Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja!

By  | 

1

Prevod: Vivi

Bari Rani Maa veli da ako neko ne drži na stepenicama,pašće. Gurne Rajeshwari sa balkona i drži je za ruku. Gayatri razmišlja da onog dana kada je Avdesh izgubljen,Rajeshwari je optužila Sartaja. Sartaj,Avdesh i Rajeshwari su povezani zajedno i jedino joj Rajeshwari može reći istinu. Bari Rani Maa pita Rajeshwari da se izvini i zakune u svog brata da će je uvijek slušati. Rajeshwari to uradi,Bari Raani Ma je popenje gore. Rajeshwari je upita šta je to bilo. Bari Rani Maa veli da je željela podsjetiti da kućni ljubimci nikada ne napadaju njihove gospodare. Rajeshwari joj kaže da žena- zmija zna da ne treba zgaziti zmiju (valjda). Vidjela je njenu mržnju,ne njenu ludost. Gayatri ih čuje u hodniku i izadje na balkon. Jedino može vidjeti Rajeshwari. Rajeshwari govori Bari Rani Maa da ako može da optuži Sartaja za oduzimanje poštovanja,može sve da uradi. Gayatri dolazi iza Rajeshwari ,prosipa vodu na njeno lice. Rajeshwari veli da sluga ne priča nikada sa princezom na taj način. Gayatri veli da princeza nikada ne laže u palati,djevojka koja može optužiti nevinog,može sve,čak ubiti svog brata. Rajeshwari prvo stavi ruku na Gayatri ,a onda stane. Gayatri kaže da je laž kao staklo,slomi se na komadiće kada se istina pojavi. Doda da do sada nije vidjela moć žene,Bog je vezao nit/žicu i niti jedan djavo ne može to da raskine. Veli da je Rajeshwari lagala o Sartaju,i kada nema zločina,koje je značenje kazne. Rajeshwari pita Gayatri da li je Rana ji prihvatio ijedno njeno upozorenje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *