Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja! - Page 2 of 4 - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (133. ep.) 26.01.2016. – Gayatri saznaje da je Rajeshwari lažno optužila Sartaja!

By  | 

2

Rana ji je ubio njenog brata,i zbog toga će Rana ji platiti,oženiće je. Gayatri veli da ona zaboravlja da je ona (Gayati) obišla 7 krugova sa Rana ji-em i zaklela se da neće dozvoliti da neki problem dodje blizu njenog muža. Rajeshwari veli da je Gayatri voštana lutka,ne može hodati preko gorućeg ugljena. Gayatri hoda bosonoga preko slomljenog stakla,krv teče iz njenih stopala. Veli da je možda uplašena od krvarenja,ne od žene. Upozorava je da ne smije dotaći Rana ji-a. Bari Rani Maa dolazi otpozadi i pita Rajeshwari da li treba pomoć sada. Rajeshwari klimne za “da”. Bari Rani Maa kaže Rajeshwari da se vjeri sa Rana ji-em,ona (BRM) će zaustaviti Gayatri.
Bari Rani Maa u hodniku pita Gayatri gdje ide. Gayatri veli da upravo sada treba pričati sa Rana ji-em. . Bari Rani Maa kaže da je važno za nju da priča sa njom upravo sada. Rajeshwari ode do Rana ji-a. Bari Rani Maa veli da je nešto u palati,čega Gayatri nije svjesna,o Rajeshwari. Rajeshwari dolazi u Rana ji-evu sobu koji gleda u Gayatrinu sliku. Ona pokuca i pita može li ući. Rana ji je pita šta može da uradi za nju sada. Rajeshwari veli da je u bolovima,treba lijekove. Govori mu da se opekla juče. Rana ji veli da će joj dati lijekove. Bari Rani Ma govori Gayatri da je ona (Rajeshwari) zagonetka,djevojka koja je bila spremna da umre sa bratovim mrtvim tijelom sada je spremna da postane mlada. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site