Alije doživi moždani udar!

Elif

Elif 334. i 335. epizoda! Alije doživi moždani udar!

By  | 

pageAlije doživi moždani udar!
334. epizoda
Zahvaljujući svedocima saobraćajne nesreće, policija dolazi na Arzuina vrata. Gondža ostaje šokirana Nedždetovim iznenadnim oslobađanjem. Nedždet, kako bi ispunio svoje ciljeve, već mesec dana drži Elif zatvorenu. Gondža je zabrinuta za Elifin život, ali ne nailazi na Nedždetovu milost. Arzu je nakon nesreće uhapšena, ali zahvaljujući očevim naporima i oslobođena. Murat ostaje šokiran saznanjem da je njegov otac izigrao Melek i prodao restoran.

335. epizoda
Nakon što su Selim i Zejnep napustili imanje, Alije doživljava moždani udar. Gondža duboko žali što nije Elif predala ocu i donosi odluku da je spasi iz Nedždetovih ruku. Međutim, skupo će platiti cenu zbog toga. Nakon svega, Nedždet predaje Elif Džemalu i zatvara Gondžu u slamarniku kako bi joj se osvetio. Osoba koja se najviše raduje njegovom postupku je Gondžin najveći protivnik. Arzu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *