Poreklom sa sunca - Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 3. dio. – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon!

By  | 

Poreklom sa sunca – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Čuju nečiji glas, i ugledaju čovjeka koji je vodio Arape te noći, kako ih poziva u auto. Povede ih da vide predsjednika Mubarata, koji izgleda dobro. Zahvali im se, a Mo-yeon ga upozorava da izbjegava stres zbog srca. Shi-jin prokomentariše da je rat lak, a mir težak, a predsjednik se našali da su doktori uvijek zanovijetala, on preferira vojnike. Daje im poklon- svoju poslovnu karticu koja ih može spasiti u bilo kojoj situaciji u kojoj su Arapi prisutni. Mo-yeon pita za još jednu, dvoje ih je. On se nasmije i daje joj. Shi-jin iskoristi karticu za predsjednikovo auto, imaju samo dva sata, želi da ode na sastanak. Posle nekolika pića, Shi-jin pita Mo-yeon zašto je postala doktor. Ona priznaje da su doktori dobro plaćeni govoreći da je može zvati materijalistom ako želi. On je ispitivački pogleda pa je upita zašto se pravi da je loša osoba. Ona samo kaže da se dosta toga dogodilo nakon što je otišao, promijenila se mnogo. Veli da on ne izgleda drugačije, a on kaže da je trebala primjetiti koliko je zgodniji. Ona se nasmije, a on doda da se slatko smije, ali nije se šalio sada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On dobija poziv, sve što ona čuje jeste da je nešto u vezi UN-a. On počne da se izvinjava, ali ga ona prekine govoreći da njihovi spojevi uvijek završe isto. Ona pita da li ona nije dozvoljena tamo gdje on ide, on govori da nije zabranjena, ne vodi je jer to ne bi bilo u njegovu korist. Mo-yeon insistira da ide i on je ne može odbiti.
To je sahrana vojniku, mi u flešbeku vidimo Shi-jina kako služi sa vojnicima različite nacionalnosti. Pozira za fotografiju sa prijateljem i to je isti čovjek koji je vodio krijumčare oružja.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *