DSDT - 95. -Teni donosi odluku da zaboravi Partha

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (95. ep.) 09.06.2017. – Teni donosi odluku da zaboravi Partha i skoncentriše se na Amana i Ameriku!

By  | 

DSDT – 95. -Teni donosi odluku da zaboravi Partha
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Epizoda kreće kako Aman stavlja tijaru Teni, ali je Teni skida i odlazi da stane iza Partha koji grli Shorvori i smeje se. Aman uzima Teni za ruku i krene da pleše sa njom. Parth romantično pleše sa Shorvori, uz ‘Kuch Toh Kai Tujhe Raabta’…. Teni se oseća čudno pored Amana, ali se nasmeši lažno. Aman zagrli Teni i njiše je u plesu. Parth i Shorvori se gledaju. Teni se seća kako ju je Parth zagrlio i brinuo se za nju. Ona se izvlači iz Amanovim ruku. On je pita šta se desilo. Teni mu kaže da je gladna, ne može da pleše kada je puno gladna. Doda da je ceo dan bila napolju i nije ništa mogla da jede, a on/Aman misli samo o romansi. Aman joj kaže da je upropastila romantično raspoloženje, neka ide i spremi se. Teni odlazi. Parth takođe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni izlazi iz Parthove sobe i seća se kako ga je spasila. Teni kaže da joj se srce i mozak trkaju u drugačijim pravcima, mora jesti da se malo smiri.Teni ulazi u Parthovu sobu. Aman donosi kolačiće tu. On uhvati Teni za ruku i ulazi unutra. Teni se neprijatno nasmeje i krene da jede kolačiće. Ona vidi flašu vina i pita da li su spremili i piće. Shorvori gleda i misli da zna da se Teni ovako ponaša jer zapravo ne voli Amana. Teni pita da li ima magija u toj flaši. Aman kaže da nema, to je igra istine i izazova.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *