DSDT - 95. -Teni donosi odluku da zaboravi Partha

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (95. ep.) 09.06.2017. – Teni donosi odluku da zaboravi Partha i skoncentriše se na Amana i Ameriku!

By  | 

Teni legne na krevet, pokušava da zaspi, ali se seća Parthovih reči da je zaljubljeni čovek spreman da dâ svoj život za osobu koju voli. Teni ne zna šta da radi, onda govori sebi: ,,Ma, ne! Šta je meni? Ćuti! To je samo moja navika da ne razmišljam i zato sam stala da spasim Partha od metka, sigurno to, da!” Ipak, ona se brine i neoudlučna je. Teni kaže sebi da ućuti, ne voli Partha. Ona ispiše na ogledalu ‘Aman’ i ‘Amerika’ i govori: ,,Ovo… Ovo su dve reči, dva imena koja treba da pamtim samo. Bila sam ništa, nepismena, siromašna, ali moja sudbina sada ide u drugom pravcu da se promeni na bolje. Dobila sam Amana, koji je tako dobar, koji želi da me oženi i odvede sa sobom u Ameriku. A ja… Ja razmišljam samo o ljubavi i samo vidim Partha svuda! Moram to prekinuti! Moram misliti samo o Amanu i Americi, da…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Parth dolazi ispred Tenine sobe i pita je da izađe. Teni misli: ,,Ovaj ceo haos u mojoj glavi se događa zbog tebe, tako da ni ne želim da ti vidim lice! Idi, Parth..” Ona ćuti. Parth joj kaže da je hteo samo da je pozdravi, on odlazi za Đaipur. Teni ne želi da mu otvori vrata, kaže mu da ide slobodno, ona spava. Parth ode. Malo kasnije, Teni izlazi iz sobe, trči niz stepenice da stigne i vidi Partha. Taman kad stigne do vrata, ugleda kako Parth seda u svoj automobil i odlazi. Ona ne uspeva da mu vidi lice i tužna je..

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *