Abhayram se pretvara da voli Karunu!

Indijske Serije

Mn 18.07.2016.,(2.sezona,72.epizoda),Abhayram se pretvara da voli Karunu!

By  | 

pageAbhayram se pretvara da voli Karunu!

Еpizoda počinje kako Nandini dozvoljava Abhayramu da ostane u bolnicu sa Karunom samo noćas i da ne izvodi nikakve trikove.Abhayram razmišlja da će on razboleti sve, jer mu je Karunina bolest dala šansu da ostane.Vidi da Triveni stoji pred njim i počne da se pretvara, zahvaljuje se što ga je pozvala. Triveni mu kaže da ga je zvala zbog Karune jer ne zna šta bi se dogodilo Karuni da nije došao.Triveni kaže da je sumnjala u njega i zbog toga saznala sve od Nandini.Kaže mu da želi da čuje istinu i od njega.Abhayram razmišlja da Nandini nije rekla ništa i da ona laže.Triveni pita šta se desilo.Abhayram joj kaže da je pogrešno sve shvatila.Kaže joj da je Krish ljut na njega jer misli da ne brine dovoljno o Karuni.Kaže joj da je ne može lagati jer je ona za njega poput Devi.Triveni mu kaže da ne laže.Kaže mu da je on samo muž od njene sestre i da ispuni svoju odgovornost.Kaže joj da ako uradi nešto loše imaće posla sa njom.Ona kaže da veliki kriminalac može postati i veliki svetac i kaže mu da ide kod Karune.Ona razmišlja da mora da sazna istinu o njemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini proverava Karunu.Karuna kaže Abhayramu da udje.Abhayram joj kaže da spava i da je on uz nju.Karuna traži vodu.Abhayram joj daje vodu kaškom.Nandini se pita da li se promenio i da li je njegova ljubav istinita.Oni gledaju kako se Kundan brine o Karuni.Nandini zove Krisha.Abhayram se pretvara da brine o Karuni.Nandini pita Krisha šta misli o Abhayramovim osećanjima prema majci.Krish joj kaže da ne brine za njegova osećanja i da on mora da ode ujutru.Nandini kaže da se majka oporavlja.Krish kaže da su oni uz nju i kaže joj da ga ne brani.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site