Alija 109.epizoda - Zain dolazi u Bhopal!

Alija / Aaliya

Alija 109.epizoda – Zain dolazi u Bhopal!

By  | 

capture-20150522-211716

Prevod: Vivian

Epizoda počinje kada Aaliya ugleda Ghulama iShabanu koji stoje ozbiljni. Shabana kaže da su pričali sa Zainom i da im je ispričao sve. Sa druge strane Usmaan govori Zainu da ga je Aaliya zvala i informisala zašto je otišla u Bhopal. Shabana govori ako je ona došla da proslavi religioznu noć / shab-e-meraj, da je trebala povesti Zaina sa sobom. Aaliya razmišlja da je Zain sigurno vidio njen raspored. Sa druge strane Usmaan kaže da mu je Aaliya rekla da je otišla po diplomu. Aaliya govori Shabana da je Zain veoma zauzet. Shabana kaže ‘u redu’ i pita je da joj pomogne da servira hranu. Usmaan govori Zainu da je Aaliya njegova žena i da je nije trebao poslati samu. Soraiya dolazi tu i kaže da Aaliya nije dijete i da je odletila.
Aayat gleda horor film i uplašena je. Dolazi Rizwan i donosi kokice. Ona se uplaši i snažno ga zagrli. Rizwan razmišlja da je postao fan horor filmova. Aayat ga upita šta on radi tu. Rizwan kaže da je Aaliya kada je otišla u Bhopal željela da se on osjeća kao u svojoj kući ,pa je došao tu. Aayat kaže da je to kuća njenog ujaka i da je Zubair tu da se brine o njoj. Rizwan se naljuti čuvši njegovo ime. Zatim se navaljalo igra sa Aayat i plaši je ponovo. Aayat ga počne udarati jastukom. Zain ih vidi i prisjeća se kako ga je Aaliya udarala sa njim.
Zain i njegovi prijatelji sa Zubairom gledaju kriket.
Zubair predviđa da će igrač koji udara pogoditi . On pogađa i Zainovi prijatelji hvale Zubaira. Zubair kaže da mu je majka rekla da nije bankar,da bi trebao biti kladioničar. Zain zamišlja da je Aaliya tu koja mu govori da on uživa sa prijateljima bez nje. Prijatelji ga vide da priča sam i pitaju ga sa kim priča. On postane svjestan i zatvara vrata. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site