Alija 111. epizoda - Zain traži Aaliyu!

Alija / Aaliya

Alija 111. epizoda – Zain traži Aaliyu!

By  | 

capture-20150525-205447

Prevod: Vivian

Zain hoda po kući i uznemiri se kada sazna da je policija u gradu i da su izbili neredi. Odmah pomisli da ode do Aaliye. Saznaje da je Aaliya otišla na bicikli za njim i da se još uvijek nije vratila. Konstantno je poziva ,ali nema odgovora. Upravo tada Usmaan zove i pita o neredima. Zain nalazi priliku da se izvuče i potraži Aaliyu. Napolju: Brojne Aaliyine rodice se penju na dzip u potrazi za Aaliyom. Zain dolazi nekoliko sekundi kasnije. Jedna od rodica mu govori da se vrati unutra i ne izlazi.
Mumbaj: Soraiya je zabrinuta za svog sina i tjera Usmaana da nazove Shabanu i priča sa Zainom. Usmaan skrivajući svoje strahove govori Soraiyi da je Shabana i njena porodica u gradu zahvaćenim neredima dok su oni na sigurnom u sobi u Mumbaju. Dodas da ne bi bilo dobro da ih zovu iznova i iznova.
Napolju: Zain razmišlja o Aaliyi i ružnim riječima koje joj je uputio. Odlučuje da je pronađe pod svaku cijenu. Krene je pješke tražiti. Kamera prikazuje rozo biciklo i slomljen lanac kao u Aaliye. Jedne sandale… Zain stoji na sredini ulice,zbunjen i počinje se polako plašiti za Aaliyu. Prisjeća se svih njihovih trenutaka. Upravo tada Soraiya zove Zaina . Zabrinuta je. Zahtjeva da zna da je on na sigurnom. Zain mucajući kaže da je siguran. Čuvši da muca Soraiya je sumnjičava i pita ga da li je u kući.
On je uvjerava da je siguran i da je u kući. Prije nego što nastave razgovor,poziv je prekinut. Velika gomila dolazi trčeći i mašući noževima,mačevima… Vidjevši ih Zain pokušava da se pomjeri dok policijski bataljoni drže razjarenu gomilu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site