Alija 227. epizoda - Rocket planira zauzeti Zainovo mjesto na zabavi!

Alija / Aaliya

Alija 227. epizoda – Rocket planira zauzeti Zainovo mjesto na zabavi!

By  | 

Aaliya zove advokata i infomiše ga da želi da prebaci na Zaina 51% udjela na dan godišnjice Barkath Royala. Odluči da zabava bude kostimirana tj. da svi dođu maskirani.
Rocket oponaša Zaina,viče da ne želi da čuje ništa protiv Aaliye. Bilal mu kaže da prestane vikati. Zarina mu govori da trebaju zaustaviti Aaliyu u prebacivanju svojih dionica Zainu . Rocket veli da će zauzeti Zainovo mjesto na zabavi povodom godišnjice. Bilal kaže da je to jako rizično. Rocket mu odgovori da će iskoristiti temu zabave tj. kostime.

Zain pita Aaliyu zašto želi tu temu zabave. Ona mu odgovori da želi da svi radnici uživaju u zabavi ,bez oklijevanja. Zain je upita da li i ona ima dobre vijesti kao Nafisa. Ona mu odgovori da ona upravo sada ima dijete (Zaina) o kome se treba brinuti. Doda da obojica,on i Fahad ,imaju sve kvalitete kao njen ujak,Usmaan. Upita ga šta će nositi na zabavu. Podsjeti ga na donovu zabavu,kad je bio prerušen kao Šeik.
Rocket zove kriminalce iz Goe,govori im da kidnapuju Zaina. Pokaže mu Zainovu sliku,kriminalac veli da je to Rocket i da ga i on želi kidnapovati,da će on,kriminalac njemu platiti. Upita ga gdje se nalazi. Rocket veli da će mu poslati adresu. Zarina ga upita sa kim je razgovarao. On joj odgovori da je dao Zainov ‘supari’ kriminalcu iz Goe.
Fahad govori Soraiyi kako je srećan jer je sve u redu i što je nova beba na putu. Soraiya izusti kako joj nedostaje Usmaan. Shaziya dolazi obučena u čudnu crvenu odjeću (kao đavolica). Fahad i Soraiya joj se smiju,ona se naljuti i odjuri u sobu. Bilal dođe do nje,smije se i hvali je. Shaziya je iziritirana,govori mu da se prestane smijati i ode odatle.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site